Radu Banciu: Neamţu sau Ungureanu sunt cam subţiri pentru preşedinţie, dar la Udrea mai ridici din sprâncene

Radu Banciu: Neamţu sau Ungureanu sunt cam subţiri pentru preşedinţie, dar la Udrea mai ridici din sprâncene
Foto: B1 TV

Jurnalistul Radu Banciu a comentat miercuri seara, în emisiunea „Lumea lui Banciu”, de pe B1 TV, că dreapta românescă are puţini candidaţi puternici pentru alegerile prezidenţiale din 2014.

„Dreapta nu are un candidat pentru preşedinţie. Dar printre cei care au calităţile pentru acest post se numără Elena Udrea. Neamţu sau Ungureanu sunt cam subţiri. Notorietatea lor e slabă. Dacă întrebaţi la ţară pe cineva, nu ştie nimeni de ei. Dar când auzi de Elena Udrea, mai ridici din sprâncene”, a spus Radu Banciu.

Elena Udrea a afirmat miercuri, întrebată dacă vrea să candideze la alegerile prezidenţiale, că se bucură ”că există această discuție, despre faptul că o femeie poate să candideze în 2014 la președinția României”. (Detalii AICI)

”Am depășit deci, suntem la un alt nivel de înțelegere și acceptare. Orice politician care vrea să facă carieră se gândește să candideze la un moment dat la președinție ca fiind cel mai înalt obiectiv la care poți ținti. Dacă mai și câștigi, cu atât mai bine.  Da, într-o zi, în carieră, mă gândesc că voi candida la președinție”, a conchis Udrea.

Radu Banciu: Elena Udrea, printre puţinii politicieni de dreapta care are şanse la preşedinţie

Embed:
Ultima oră
23:58 - Incendiu la groapa de gunoi a municipiului Arad, în zona CET. A fost emisă avertizare RO-ALERT pentru localitățile de pe direcția de propagare a fumului (FOTO)
23:47 - Un copil de 4 ani a murit, după ce mașina condusă de mama lui s-a răsturnat într-un pârâu din Caraș-Severin. Femeia nu avea permis, iar în mașină se mai aflau alți trei copii ai săi
23:22 - Urși filmați pe străzile localității Borca. IJJ Neamț: De fiecare dată când sunt martorii unor astfel de situații, cetățenii să sune la 112 și să nu încerce să se apropie (VIDEO)
22:59 - O fetiță de 5 ani a murit și o altă fată, de 6 ani, a fost rănită în județul Mureș. Un copac smuls de furtună a cazut peste ele
22:34 - Al treilea weekend de proteste în Franța: Mii de oameni au ieșit pe străzile Parisului pentru a reclama extinderea certificatului verde și obligativitatea vaccinării pentru personalul sanitar. Au existat și ciocniri (VIDEO)
21:55 - Turiști evacuați pe mare în Sicilia și Bodrum, din cauza incendiilor de vegetație. În Turcia, oamenii au fost nevoiți să părăsească mai multe sate și zone de vacanță, iar lupta cu flăcările devastatoare continuă (VIDEO)
21:09 - Bogdan Aurescu, discuție cu omologul israelian despre incidentul din strâmtoarea Hormuz, soldat cu moartea unui român și a unui britanic. MAE: Partea română e în contact inclusiv cu SUA și Marea Britanie
20:43 - Olimpiu Moruțan ar fi ajuns la un acord de principiu cu Galatasaray. Ce spune Gigi Becali despre transfer: „Eu am cerut 10 milioane”
20:25 - PMP: Miniștrii USR nu au dreptul să închidă subiectul CFR. Dorim clarificarea situației de la CFR, care pare a avea conotații penale, și solicităm demiterea celor responsabili de haosul creat pe calea ferată
20:01 - Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 1 – 7 august 2021. Putem începe lucruri de mare anvergură pentru noi și putem elimina tot ceea ce ne deranjează în mod agresiv (VIDEO)