Radu Banciu: Neamţu sau Ungureanu sunt cam subţiri pentru preşedinţie, dar la Udrea mai ridici din sprâncene

Radu Banciu: Neamţu sau Ungureanu sunt cam subţiri pentru preşedinţie, dar la Udrea mai ridici din sprâncene
Foto: B1 TV

Jurnalistul Radu Banciu a comentat miercuri seara, în emisiunea „Lumea lui Banciu”, de pe B1 TV, că dreapta românescă are puţini candidaţi puternici pentru alegerile prezidenţiale din 2014.

„Dreapta nu are un candidat pentru preşedinţie. Dar printre cei care au calităţile pentru acest post se numără Elena Udrea. Neamţu sau Ungureanu sunt cam subţiri. Notorietatea lor e slabă. Dacă întrebaţi la ţară pe cineva, nu ştie nimeni de ei. Dar când auzi de Elena Udrea, mai ridici din sprâncene”, a spus Radu Banciu.

Elena Udrea a afirmat miercuri, întrebată dacă vrea să candideze la alegerile prezidenţiale, că se bucură ”că există această discuție, despre faptul că o femeie poate să candideze în 2014 la președinția României”. (Detalii AICI)

”Am depășit deci, suntem la un alt nivel de înțelegere și acceptare. Orice politician care vrea să facă carieră se gândește să candideze la un moment dat la președinție ca fiind cel mai înalt obiectiv la care poți ținti. Dacă mai și câștigi, cu atât mai bine.  Da, într-o zi, în carieră, mă gândesc că voi candida la președinție”, a conchis Udrea.

Radu Banciu: Elena Udrea, printre puţinii politicieni de dreapta care are şanse la preşedinţie

Embed: