Radu Banciu: Un om care fuge 1.500 de zile de justiţie nu poate să aibă dreptate. În plus, Voiculescu ne-a mai prostit şi cu televiziunea

Radu Banciu: Un om care fuge 1.500 de zile de justiţie nu poate să aibă dreptate. În plus, Voiculescu ne-a mai prostit şi cu televiziunea
Foto: B1 TV

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, joi seară, în cadrul emisiunii „Lumea lui Banciu”, de pe B1 TV, sentința pe care a primit-o fondatorul PC Dan Voiculescu în dosarul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare.

„Sentința este una firească, dar nefiresc este că totul se întâmplă la o distanță incomensurabilă de la debutul procesului, adică peste 1.500 de zile de proces. Mi-e greu să cred că va mai scăpa acum de pedeapsă. Grație Uniunii Europene s-a normalizat un pic relația dintre cei care fură și țara lor. Să se bucure că și-a petrecut ziua de naștere în libertate, că cine știe ce-i va aduce următoarea aniversare”, a spus jurnalistul.

Banciu mai comentează şi reacţia lui Voiculescu faţă de decizia Tribunalului București, pe care o consideră o mare „nedreptate”.

„Până unde poate să meargă această prostie, mitocănie? Doar dacă eşti prost poţi să crezi că acest dosar are legătură cu telepatia. Este scandalos de ridicol. Spre deosebire de Năstase, Voiculescu ne-a manipulat şi cu televiziunea, a îndobitocit o populaţie destul de mare. Proştii ţării sunt cei care consideră că acest trust de presă condus de un turnător este un trust profesionist. Un om care fuge 1.500 de zile de justiţie nu poate să aibă dreptate”, a mai spus Radu Banciu.

Banciu: Voiculescu, doar dacă eşti prost poţi să crezi că acest dosar are legătură cu telepatia

Embed:

 

Ultima oră
17:25 - Florin Cîţu, întrebat ce măsuri concrete a luat Guvernul în faţa valului 4 al pandemiei: Am ieșit din valurile anterioare mult mai bine decât celelalte ţări. Și acum vom lua cele mai bune soluţii (VIDEO)
17:20 - Bulgaria, în zona portocalie din cauza numărului mare de cazuri de COVID-19. Autoritățile înăspresc măsurile sanitare. La ce trebuie să fie atenți turiștii
16:59 - De ce nu pot participa decât maxim 500 de persoane la un protest? Raed Arafat: Nu poţi să controlezi situaţia acolo sau să impui măsuri de sănătate publică (VIDEO)
16:44 - Raed Arafat, precizări cu privire la o posibilă carantină națională, în contextul valului patru al pandemiei (VIDEO)
16:40 - Spania: Aproape 2.300 de persoane, testate pozitiv cu coronavirus după ce au participat la festivalurile de muzică din Catalonia
16:29 - Cod portocaliu de grindină și vijelii în aproape toată România. Director ANM: Vântul va sufla cu până la 100 km/h (VIDEO)
16:12 - Încă un incident feroviar pe Magistrala 800 București – Constanța: Unul dintre vagoanele unui tren privat de marfă a deraiat. Care sunt cauzele
15:59 - Noi detalii despre cazul tânărului aflat pe trotineta electrică, spulberat după o șicanare în trafic cu un motociclist. Procurorii au explicat cum s-au desfășurat faptele
15:34 - Florin Cîțu, atac la Cătălin Drulă: „La ministerul Transporturilor ar fi trebuit să iau bani, nu să dau, dacă e după execuția bugetară”
15:27 - Vremea severă închide parcurile Lumea Copiilor și Orășelul Copiilor, din Bucureşti!