Scandal cu focuri de armă în Dâmbovița: Un bărbat a tras mai multe gloanțe în aer

Scandal cu focuri de armă în Dâmbovița: Un bărbat a tras mai multe gloanțe în aer

Panica a pus stăpânire, pe localitatea Doiceşti din judeţul Dâmboviţa după ce un bărbat a tras mai multe focuri de armă. Bărbatul, în vârstă de 29 de ani, a făcut uz de armă după ce ar fi fost agresat de mai multe persoane.

Întregul scandal  s-a întâmplat la câţiva paşi de căminul cultural din localitate, loc unde se adună în fiecare seară, foarte multă lume. 

Liniştea serii a fost spulberată la Doiceşti de mai multe focuri de armă care s-au făcut auzite în centrul localităţii. Pistolarul susţine că a folosit arma deţinută legal în scop de apărare, fiind ameninţat chiar cu moartea de mai mulţi bărbaţi cu care acesta ar fi avut conflicte mai vechi.

Martorii au însă altă variantă. Ei spun că acesta purta permanent arma asupra lui, chiar la vedere. Poliţia a confirmat că au fost trase mai multe focuri, după ce au fost audiaţi mai mulţi martori.

Dacă pistolarul va fi găsit vinovat acesta riscă să piardă dreptul de a mai deţine arma. În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru ameninţări.

Scandal cu focuri de armă în Dâmbovița

Embed:

Ultima oră
21:14 - Vladimir Putin a trecut la nivelul următor. Rusia a bătut palma cu China și Iran. Vor organiza manevre navale comune
20:44 - Criza facturilor | Virgil Popescu: Vom pune în lege obligativitatea furnizorilor de a nu debranșa, de a reface facturile întocmite eronat și de a nu percepe penalități / Nimeni nu rămâne cu banii dați și nerecuperați (VIDEO)
20:30 - De ce au explodat prețurile facturilor la energie. V. Popescu, ministrul Energiei: „Eu cred că nu a fost incompetență” (VIDEO)
20:22 - Kim Jong-un face angajări. Condiții extrem de stricte pentru bodyguarzi
20:12 - Ministrul Energiei a anunțat noile măsuri în criza facturilor la electricitate și gaze naturale. Explicațiile lui Virgil Popescu (VIDEO)
19:41 - Andreea Bălan vrea să-și cumpere apartament în Dubai. Cum arată locuința pe care a pus ochii. „Investiția ar fi ceva, dar se poate plăti în rate, în 2 ani” (VIDEO, GALERIE FOTO)
19:23 - Cătălin Zmărăndescu (Survivor), criticat și de fiul său: „Eu v-am spus despre caracterul său. Și-a dat cu tesla-n cap” (VIDEO)
19:17 - Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat | Emilia Șercan: Ponta a invocat aceeași scuză și a rămas fără titlul de doctor / În universitățile militare impostura a fost încurajată / Sistemul a reacționat la dezvăluiri, blocând accesul la teze (VIDEO)
18:38 - Simona Halep şi-a aflat adversara din turul 2 de la Australian Open 2022. E o sportivă care a fost prinsă dopată în urmă cu trei ani
18:26 - Suedia nu mai fuge de virus: a fost eliminată obligativitatea prezentării testului COVID la intrarea în țară