Rică Răducanu a fost dat afară de Nicușor Dan: ”Cineva a încercat să angajeze o rudă!”

Rică Răducanu a fost dat afară de Nicușor Dan: ”Cineva a încercat să angajeze o rudă!”
Foto: Hepta.ro / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Rică Răducanu a fost dat afară, fără explicații, de primarul Capitalei, Nicușor Dan, de la Clubul Sportiv patronat de Primăria Capitalei. Acesta spune că edilul Capitalei nici măcar nu știa de ce l-a dat afară, arată Antena3.

Nici Gabriela Szabo n-a știut să-i spună de ce a fost dat afară

În scandalul dintre Nicușor Dan, actualul primar al Capitalei și fosta șefă de la CSM București intervine și Rică Răducanu care spune că, în urmă cu câteva luni, a fost dat afară de la clubul Municipal București fără să i se ofere o explicație pentru acest gest.
”Cel mai probabil cineva a avut nevoie să își angajeze o rudă, un amic sau mai știu eu pe cine”, susține Rică Răducanu.

Rică Răducanu spune că a încercat să discute cu Gabriela Szabo, însă nici aceasta nu i-a oferit o explicație concretă, sursă foto: captură ecran

Răducanu spune că a încercat să discute cu Gabriela Szabo, însă nici aceasta nu i-a oferit o explicație concretă pentru motivul concedierii lui. Ba mai mult decât atât, fosta sportivă i-ar fi sugerat să meargă la Rapid, acolo unde a cunoscut gloria și să încerce să obțină un loc de muncă.

Rică Răducanu spune că edilul Nicușor Dan ar fi bâjbâit câteva explicații despre motivul pentru care l-a concediat iar senzația pe care i-a lăsat-o în momentul în care a plecat din birou a fost aceea că nu știa cu exactitate motivul pentru care l-a concediat.

Urmăriți B1TV.ro și pe