Mezzosporana Maria Macsim Nicoară a murit. Soprana suferise suferise un accident casnic la începutul anului

Mezzosporana Maria Macsim Nicoară a murit. Soprana suferise suferise un accident casnic la începutul anului

Mezzosporana Maria Macsim Nicoară a murit în noaptea de 23 spre 24 decembrie, după mai multe luni în care s-a luptat pentru viață, în urma unui accident suferit acasă.

Artistaîn vârstă de 52 de ania ajuns la Spitalulul de Neurochirurgie din Iași pe 9 mai, după ce a căzut pe scările din casa sa.

Din această cauză, a suferit mai multe operați la cap, ultima pe data de 9 septembrie 2020. Medicii din Iași afirmau la acea dată că starea ei este una stabilă şi că a trecut cu bine de operaţie.

ConformBZI.ro, eaa fost răpusă de o embolie pulmonară. Familia şi apropiaţii ştiau că starea ei de sănătate era din ce în ce mai precară.

Soprana a zăcut inconștientă o noapte întreagă

Maria Macsim Nicoară a ajunsla spital în comă cu leziuni ale creierului. Medicii îi dădeau șanse extrem de mici să ducă o viață normală.

La acel moment, soţul artistei a povestitcă a găsit-o căzutăşi a dus-o într-un dormitor, însă procurorii cred că de fapt a fost împinsă pe scări, după care ar fi fost târâtă până în dormitor, unde arfi fost lăsată să se chinuie ore în șir. La audieri, soțul victimei și mama lui au declarat că aubăut impreună,după caresopranei i s-a facut rau și a căzut pe scări.

Conform declarațiilor făcute de avocata familiei, Codrin Nicoară, partenerul ei de viață, a recunoascut căar fi așezat-o pe un pat pentru că se simțea rău. Mai mult, el ar susține căi-ar fi purtat de grijă până spre dimineață, pentru căa mai vomitatde căteva oriși a schimbat-o și de haine cel puțin o dată. Soacraa constatat că se simte rău din cauza alcooluisi a chemat ambulanta, însă câteva oremai târziu.

Urmăriți B1TV.ro și pe