Ediție specială „360 de grade” cu Alina Bădic. Astrologul Marian Golea, sfaturi pentru protejarea locuințelor de energii negative: Este important să ne uităm la ceea ce este bun (VIDEO)

Ediție specială „360 de grade” cu Alina Bădic. Astrologul Marian Golea, sfaturi pentru protejarea locuințelor de energii negative:  Este important să ne uităm la ceea ce este bun (VIDEO)

În timpul ediției de sâmbătă, Alina Bădic a discutat despre cum ne putem armoniza într-o perioadă de mare intensitate spirituală, ce ne protejează și ce ne poate afecta, cum punem punctul pe „i” în situații de criză și mai ales despre ce este cu adevărat semnificativ în viața noastră.

Sâmbătă seara, la „360 de grade”, alături de invitații Marian Golea și Ingrid Baciu, astrologul Alina Bădic a oferit mai multe detalii cu privire la elementele care, în perioada imediat următoare ne pot deteriora situația de bine, în care ar trebui să ne aflăm și cum ne putem proteja casele de elementele perturbatoare.

Alina Bădic a precizat faptul că ne aflăm într-o perioadă destul de încărcată energetic și perturbată din multe puncte de vedere, dificilă, pe care este foarte important să știm cum să o tratăm. Foarte des ne întrebăm de ce nu ne simțim confortabil în casele și în apartamentele noastre.

Astrologul Marian Golea a explicat cum se poate realiza protecția în astfel de situații, în care agresiunea este una mare. „Acest an, anul Șobolanului și anul de Bivol se numesc ani „de metal”. Aceștia fiind de metal, culoarea metalului este ablă, iar ea este considerată o energie nefastă, fiind culoarea morții, ceea ce înseamnă că toate casele vor fi afectate într-un fel sau altul.

Întotdeauna ne concentrăm asupra lucrurilor rele dintr-o casă. Nu ne concentrăm asupra lucrurilor bune pe care le avem în locuință. Din punct de vedere Feng – Shui avem casa împărțită în 8 sectoare, fiecare dintre acestea fiind mai mult sau mai puțin bine aspectat cu o stea. Este important să ne uităm la ceea ce este bun în casă, să încercăm să aducem celelalte sectoare în armonie”, a declarat astrologul Marian Golea, la „360 de grade”.