Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Ce sunt lecțiile karmice și cum știm că ne găsim într-o situație de importanță karmică

Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Ce sunt lecțiile karmice și cum știm că ne găsim într-o situație de importanță karmică
Horoscop Alina Bădic pentru zodia Gemeni 2022. Şansa unică pe care aceşti nativi o întâlnesc anul viitor

Alina Bădic a vorbit, în ediția specială de sâmbătă seară a emisiunii „360 de grade”, despre lecțiile karmice. Invitații ei au fost Ingrid Baciu, Lucrețiu Tudoroiu și Eugen Mirtz.

Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic

“Credem sau nu, tot ceea ce ni se întâmpla are legătura cu programe neterminate de altădată. Ce sunt lecțiile karmice și cum știm ca ne găsim intr-o situație de importantă karmică. Cum și când se activează kama? Este ea o pedeapsa? Unde se înregistrează aceste programe, memoria vieților noastre anterioare și cum identificam mesajele lor? Ce sunt dispensele divine? Cum putem afla ce pattern karmic avem… și ce reglaje putem face pentru a elibera karma”, a spus Alina Bădiv în cadrul emisiunii.

Lucrețiu Tudoroiu a explicat când recunoaștem un program karmic neterminat:

„Un program neterminat este o datorie pe care au făcut-o părinții noștri sau chiar noi înșine în altă existență și nu am plătit-o. Ei bine, a venit scadența, trebuie să o plătim și să ne gândim cum anume o plătim”.

Eugen Mirtz a subliniat că atunci când vine vorba despre Karma, ea este cel mai mare secret al vieții și cel mai la vedere:

„Karma se generează prin acțiune, fizică, verbală sau mentală. Este vorba despre acea acțiune în care noi ne implicăm. Și natura acționează dar nu generează Karmă. Dacă există implicare și atașament atunci se creează o legătură între consecințele acțiunilor noastre și noi. Această legătură se numește karmă. Karma este cel mai mare secret al vieții și cel mai la vedere”.

Ingrid Baciu a subliniat că noțiunea de karmă reprezintă de fapt noțiunea de restituire.  „Trebuie să restituim universului per ansamblu ceea ce am luat fără a contribui la planul creației”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:23 - Stelian Tănase: Coaliția va rezista cât va dori Klaus Iohannis. N-ar fugi niciunul, că e de furat mult (VIDEO)
23:53 - Stelian Tănase: UDMR a devenit o anexă a FIDESZ. Trebuie să plece de la guvernare / Dacă UDMR nu-și limpezește relația cu Budapesta, o s-o facă serviciile speciale (VIDEO)
23:21 - Stelian Tănase: Cum o fi un general în fruntea unui partid liberal eu nu pot să înțeleg… Klaus Iohannis nu lasă nimic în urmă. L-au păcălit pe Cîmpeanu să îi scrie o lege a educației, dar nu poate să scrie, nu e Spiru Haret (VIDEO)
23:00 - Simona Halep, campioană la Toronto după ce a învins-o pe Beatriz Haddad Maia / Românca urcă pe locul 6 WTA
22:30 - Ludovic Orban reclamă „o risipă uriașă și o lipsă de respect față de banul public”: „După capul lor, în mod normal, de la 1 august ar fi trebuit crescute salariile în tot sectorul public. Au generat noi și noi cheltuieli” (VIDEO)
22:05 - Ludovic Orban: Banii primiți la rectificare nu o să îi ajungă Ministerului Energiei să compenseze nici măcar pe luna aprilie. Se vor crea niște blocaje în lanț. O să rămânem fără furnizori (VIDEO)
21:46 - Ludovic Orban: Toată politica guvernamentală este dictată de PSD, partidul care face legea în guvernare. Nici nu mai există ceea ce se numea PNL. Nu există pic de liberalism în această guvernare (VIDEO)
21:31 - Ludovic Orban: Noile măsuri fiscale îi afectează pe toți românii. Nu mai există nimic din ceea ce este liberal astăzi în PNL. Un om de dreapta nu poate să mai aibă încredere în PNL, e ca și cum ar vota cu PSD (VIDEO)
21:01 - Un copil de un an și jumătate a căzut într-un lac Harghita: „Este în stare de inconștiență, dar respiră”
20:44 - Șofer urmărit de polițiști în traficul din București. A fost prins după ce s-au tras focuri de avertisment. Bărbatul a avariat o mașină de poliție și a fost testat pozitiv cu aparatul etilotest