Bogdan Stanoevici, actorul mort de Covid, era adept al teoriilor conspirației și credea că noul coronavirus a fost creat în laborator

Bogdan Stanoevici, actorul mort de Covid, era adept al teoriilor conspirației și credea că noul coronavirus a fost creat în laborator
Sursa Foto: Facebook

ActorulBogdan Stanoevicia decedatdin cauza infecției cu COVID-19.Acesta a fost internat inițial la Spitalul ”Sfântul Pantelimon”, pe 16 decembrie, iar în două zile eradus la ATI în stare gravă. Pe 24 decembrie, Stanoevici a fost transportat la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare ”Prof. Dr. C.C. Iliescu”.

Bogdan Stanoeviciera adept al teoriilor conspiraționiste

Acesta a murit la vârsta de 62 de ani din cauzaCOVID-19. Informația a fost confirmată pentru Antena 3 de către medicul Șerban Bubenek.

Stanoevici a fost supus recent şi unei intervenții prin care i-au fost puși plămânii în repaos total timp de 7 până la 15 zile. Practic, oxigenarea lui se făcea doar extracorporală. Plămânii actorului erau afectați aproape integral, iar medicii l-au operat de urgență pentru a-l stabiliza, potrivitAntena 3.

El spunea că virusul care provoacă COVID-19 a fost creat în laborator

În luna mai a anului trecut, Bogdan Stanoevici a participat la un protest împotriva măsurilor sanitare.

Acesta declara că nu poartămascăde protecțiepentru ca este „sanatos”.

Mai mult, Bogdan Stanoevici spunea că virusulcare provoacă COVID-19 a fostcreat în laborator, iar“brevetul este înregistrat şi la Paris şi la New York”.

În 2020, acesta s-a remarcat prin intermediul protestelor anti-mască.

„Pentru a evita speculaţiile ulterioare şi atacurile inutile, vă spun eu acum – faptul că nu port mască este în primul rând pentru că sunt sănătos. Şi aici îl citez pe ministrul Sănătăţii, care a spus că masca o poartă oamenii bolnavi, oamenii sănătoşi nu o poartă. Am făcut în fiecare lună câte un test, din motive diferite. Toate negative. Pe de altă parte, am purtat-o acolo unde eram obligat să o fac, pentru că eu sunt un respectuos al legii şi mi-a ieşit un herpes. Îmi pare foarte rău că vă dau din casă, dar în momentul în care aş pune mască s-ar produce o infecţie şi chiar nu am timp de infecţii în acest moment”,spuneaBogdan Stanoevici, la un moment dat.

Mai mulți apropiați spun că acesta a contactat o infecție intraspitalicească.

Ce infecție nosocomială a contactat Bogdan Stanoevici

Ar fi fost vorba despre un germene intraspitalicesc.

Văspuneam, acum 2 zile, despre cunoscutul actor și om politic Bogdan Stanoevici, căeste într-o cumpănăa vieții lui. A învins COVID-ul dar s-a pricopsit cu un germene intraspitalicesc, Clostridium difficilae. Aceastăbacterie atacăflora intestinalănormală„, a scris Dr Adina Alberts pepagina sa de Facebook.

Bogdan Stanoevicia fost director al Circului Metropolitan. În 2019 a candidat la prezidențiale, iar în 2020 la Primăria Capitalei și la parlamentare, din partea Partidului Ecologist Român (PER), acaparat de Codrin Ștefănescu, deputatul „Mitralieră”și Șerban Nicolae, apropiații lui Liviu Dragnea, indezirabili în „noul PSD”.

Ultima oră
17:48 - Gina Pistol, către Smiley: „Mă laşi să mă întorc la Asia Express?”. Răspunsul uimitor pe care i l-a dat artistul
17:48 - Echinocțiul de toamnă 2021. Cum vor fi afectate zodiile și la ce trebuie să fie foarte atente când iau decizii
17:48 - Începe Festivalului Strada de C`Arte în care se vor lansa peste 40 de volume și vor avea loc concerte, proiecții de film sau lecturi publice. Lista evenimentelor anunțate de BCU
17:35 - Nicușor Dan: Pe ceea ce înseamnă paturi de spital în București nu există o presiune în acest moment. Ne dorim cu toții ca această creștere să nu fie explozivă în continuare (VIDEO)
17:34 - Marcel Ciolacu: „După decizia CCR, dacă nu există conflict, imediat PSD va vota moțiunea de cenzură. Dacă există conflict, PSD va depune imediat moțiune de cenzură”
17:27 - Raluca Turcan, despre salariul minim: Solicitarea de majorare se încadrează între 8% și 12%. Creșterea va fi consistentă inclusiv pe partea de salariu net
17:17 - Accident feroviar în Timiș: Mecanicul unui tren şi şoferul unui camion, transportaţi la spital, în urma unei coliziuni
17:13 - Maria Buză a dat Capitala pe viața la țară: „Să fie un an de când m-am mutat. Sunt cea mai fericită”
17:01 - Legea asistenței sociale s-ar putea schimba. Ce trebuie să știe românii care primesc ajutor de la stat
16:57 - Florin Cîțu: Cred că azi dăm hotărârea CNSU privind închiderea activităților economice de la ora 18 în localitățile cu incidențe între 4 și 6 la mie (VIDEO)