Ce meniu a primit un român în Grecia, în schimbul a 50 de euro / Imaginile au făcut înconjurul Internetului

Ce meniu a primit un român în Grecia, în schimbul a 50 de euro / Imaginile au făcut înconjurul Internetului
Foto: captură video

Deși sezonul estival a ajuns la final, mulți români și-au programat vacanțe și în luna septembrie, căci temeperaturile sunt ridicate, iar prețurile mai mici decât în timpul lunilor de vară.

Grecia rămâne o opțiune ideală pentru românii care aleg să își petreacă concediile dincolo de granițele țării, însă mulți pleacă dezamăgiți de condițiile găsite acolo.

Este și cazul unui român care și-a făcut vacanța în Thassos și care a postat pe rețelele de socializare meniul pe care l-a primit în schimbul a 50 de euro, sumă mult mai mare decât cea cerută inițială.

Ce a primit un român la meniu, în Thassos

Acesta a fost vizibil deranjat de ceea ce a primit să mănânce în Thassos, acuzând că a găsit inclusiv fire de păr în farfurie.

„Buna ziua!
Am fost azi la Aliki Beach! O plaja frumoasa, cu nisip fin și apa clara, superba. Un mic minus ar fi ca este destul de aglomerat.
Problema este următoarea ca și sfat pentru ca următorii sa nu iși ia teapa.
Cei de la “Restaurant Aliki” îți cer 25 de euro pe șezlong și sa faci consumatie de la ei, pana acum totul ok. Problema este ca mancarea este oribila! Iti spune ca peștele este 25 de euro, dar de fapt nota vine 50 de euro pe peste. Par in mancare, ciorba groaznica, scoici necuratate. O rușine de restaurant, strica toată frumusețea plajei”, este mesajul postat de acesta pe grupul de Facebook Forum Thassos.
(foto: Facebook Forum Thassos – Fanciali Mihai)
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
14:31 - Gigi Becali nu lasă FCSB „moștenire”: „Când mor eu, la revedere! Nu las echipa familiei. O ia Talpan. O iau Pițurcă și Tudorel Stoica”
14:27 - O funcționară de bancă din județul Sibiu este acuzată că a furat sume mari de bani din conturile clienților. Prejudiciul este imens
14:25 - Importurile de carburanți din Rusia, interzise / Șoferii cu mașini pe motorină ar putea plăti mai mult la pompă
14:24 - O bătrână imobilizată la pat din Vaslui a fost lovită, udată și lăsată în ger: „E vorba de o bucată mică de pământ”
14:20 - Tanczos Barna, despre Rabla local: Vom porni programul în martie. Are o finanțare de 240 de milioane de lei
14:06 - Românilor le lipsește educația financiară. Nu știu ce să facă cu banii pe care îi pun deoparte: „Muncești atât de mult pentru a-i face și atât de puțin pentru a le crește valoarea”
14:04 - O femeie a fost dată în judecată de un prieten pentru că nu a vrut să aibă o relație amoroasă cu el. Bărbatul îi cere trei milioane de dolari
14:01 - Adela Popescu, despre o posibilă revenire la „Vorbește lumea”: „Formula de acum este minunată, ei se înțeleg excelent”
14:00 - Donald Trump: Chiar și acum, dacă aș fi președinte al SUA, aș putea negocia o pace între Rusia și Ucraina în 24 de ore. Slăbiciunea și incompetența lui Joe Biden ne-au adus în pragul unui război nuclear
13:56 - 5 sfaturi pentru un stil de viață sănătos / Cum să te bucuri de aspectele vieții tale