Cei doi suspecți în cazul uciderii cetățeanului italian, au recunoscut faptele. Ce a declarat menajera bărbatului de afaceri

Cei doi suspecți în cazul uciderii cetățeanului italian, au recunoscut faptele. Ce a declarat menajera bărbatului de afaceri
Foto: Poliția Română / Facebook

Cei doi suspecți în cazul uciderii bărbatului italian găsit carbonizat în portbagajul unei mașini incendiate la marginea orașului Măgurele ar fi recunoscut că l-au ucis pe bărbat, conform G4Media.

Suspecții și-au recunoscut faptele

Conform unor surse apropiate anchetei, cei doi suspecți au recunoscut că l-au omorât pe cetățeanul italian după un scandal din cauza geloziei.

Suspecții au vrut să scape de cadavrul bărbatului și l-au transportat cu mașina pe un câmp din Măgurele, unde l-au incendiat. Aceștia au scos plăcuțele de înmatriculare ale mașinii, dar în urma cercetărilor, anchetatorii au descoperit că vehiculul înmatriculat în Peninsulă este al unei firme de închirieri.

Anchetatorii au făcut percheziții marți seară la domiciliile a două persoane, un bărbat și o femeie, în dosarul cetățeanului italian mort în Ilfov. Bărbatul ucis și ars într-o mașină abandonată pe un câmp din localitatea ilfoveană Măgurele ar fi un cetățean italian care avea afaceri în România, potrivit gandul.ro.

Italianul avea legături cu mai multe prostituate de lux

Bărbatul ucis și ars avea relații apropiate cu persoane importante din mediul de afaceri din România. Din cercetări a rezultat că acesta avea obiceiul să aibă relații de scurtă durată cu femei mai tinere, dintre care unele practicau prostituția.

Până în prezent, ar fi fost audiate mai multe persoane, printre care și menajera bărbatului și alte două, un bărbat și o femeie, care au fost surprinși, de o cameră de supraveghere amplasată în apropiere de locul în care a fost incendiat autoturismul, au declarat surse judiciare pentru Gândul.ro.

Doi dintre foștii asociați ai lui Mauro Donato Gadda, soț și soție, sunt persoane cunoscute în mediul de afaceri românesc.

Astfel că, menajera italianului ar fi dat declarații  despre viața personală a victimei. Fosta angajată ar fi povestit că bărbatul avea o relație cu o femeie care locuiește în București, respectiv că acesta aducea acasă diferite femei.

Stabilit în România de mai bine de 10 ani, bărbatul ar fi avut o afacere cu pompe și filtre de apă, print-o  societate comerciale cu sediul social în capitală.

Urmăriți B1TV.ro și pe