Copil lovit de o mașină în sectorul 2 / Șoferul a fugit de la fața locului, după ce tatăl victimei ar fi încercat să îl bată

Copil lovit de o mașină în sectorul 2 / Șoferul a fugit de la fața locului, după ce tatăl victimei ar fi încercat să îl bată
Sursa Foto: Facebook

Un copil ar fi fost lovit în cursul serii de luni, de o maşină, pe o trecere de pietoni din Bucureşti, pe strada Glinka Mihail din sectorul 2, în zona unui parc.

Șoferul care a provocat accidentul a plecat de la fața locului, după ce tatăl victimei ar fi vrut să îl bată, notează Antena 3.

Martorii accidentului au însă o altă opinie, povestind cum copilul a căzut pe trecere fără să fie atins de mașină.

Copil lovit pe trecerea de pietoni în București

Un șofer ar fi lovit un copil pe trecerea de pietoni, iar echipajele de poliție au sosit imediat la locul accidentului, însoțite și de o ambulanță.

Potrivit sursei citate, autoturismul implicat este un model Dacia Logan. Imediat după accident, tatăl copilului, care se afla în apropiere, a sărit la bătaie și tocmai de aceea şoferul a plecat de la faţa locului.

Unii martori povestesc altceva despre cele întâmplate și susțin că de fapt copilul ar fi căzut pe trecerea de pietoni şi s-ar fi lovit, dar fără să fi fost atins de maşină.

Victima a fost transportată la Spitalul „Grigore Alexandrescu” pentru investigaţii medicale, în timp ce martorii au fost duşi la secția de Poliţie pentru a fi audiaţi.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz și îl caută acum pe conducătorul auto, care nu s-a mai întors la locul accidentului.

Urmăriți B1TV.ro și pe