Mirel Rădoi și-a scos la vânzare mașina ediție limitată / Prețul uriaș fixat pentru aceasta

Mirel Rădoi și-a scos la vânzare mașina ediție limitată / Prețul uriaș fixat pentru aceasta
Foto: Hepta - SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Mirel Rădoi, antrenorul Universității Craiova, a apărut până acum la volanul unei mașini speciale, modelul exclusivist de Lamborghini Urus Mansory Venatus. Tehnicianul oltenilor s-a decis însă să își pună la vânzare bolidul, în schimbul căruia cere o sumă amețitoare, notează Playsport.

Doar 25 de astfel de exemplare se regăsesc în întreaga lume și unul dintre ele este al lui Rădoi, care a hotărât însă să îl scoată la vânzare, pentru nu ma puțin de 530.000 de euro.

Mirel Rădoi își vinde mașina ediție limitată

Fostul selecționer este cunoscut pentru pasiunea sa pentru mașini, așa că vestea scoaterii la vânzare a modelului exclusivist Lamborghini Urus Mansory Venatus a surprins pe toată lumea. La fel și suma impusă de Rădoi, peste jumătate de milion de euro.

Anunțul a fost lansat pe site-ul plus-auto.ro și bolidul lui Mirel Rădoi este cel mai mai scump scos la vânzare dintre toate modelele existente. Produsă în primele luni ale anului 2019, mașina a avut un preț de achiziție de aproximativ 400.000 de euro. Însă, la această sumă se mai adaugă și pachetul de tuning de la Mansory Venatus, al cărui cost este estimat la încă 100.000 de euro.

Cu bolidul senzație, Mirel Rădoi a parcurs doar 13.508 kilometri. Motorul, care are o capacitate cilindrică de 3998 și este alimentat cu benzină, dezvoltă o putere de 750 de cai!

O avere investită în mașini

Mașina are transmisie 4×4 automat, iar printre dotările de care beneficiază se regăsesc: centură de siguranță cu airbag spate, head up display, scaun cu memorie, frâne carbo-ceramice, încălzire auxiliară, avertizare sonoră pre-coliziune, scaune față ventilate, mai scrie sursa citată.

„Eu am câştigat 15 milioane în toată cariera, din care vreo 6 s-au dus pe maşini. S-au mai dus vreo două pe ceasuri”, a spus în trecut Rădoi, pentru Antena Sport.

Lamborghini Urus Mansory Venatus nu este singura mașină exclusivistă pe care tehnicianul de 41 de ani o deține. În garajul său se mai află și un Mercedes BRABUS 900 Rocket Edition, care are o valoare de nu mai puțin de 600.000 de euro.

De asemenea, Rădoi mai are și un Mercedes AMG GT 64 S 4 – Door Coupe echipat cu un motor V8 twin-turbo cu 639 de cai putere care valorează peste 200.000 de euro și un Rolls-Royce Cyllinar Bullionaire în valoare de 800.000 de euro.

Urmăriți B1TV.ro și pe