Horoscop Minerva 2-8 noiembrie. Leii sunt melancolici, Balanțele sunt irezistibile

Horoscop Minerva 2-8 noiembrie. Leii sunt melancolici, Balanțele sunt irezistibile

Săptămâna 2-8 noiembrie este marcată de revenirea lui Mercur în mers direct pe 3 noiembrie. Semnele cardinale și fixe nu scapă însă de atenționări. Iată cum arată previziunile astrologice pentru fiecare zodie.

Horoscop Minerva 2-8 noiembrie 2020 Berbec

În această săptămână, ai cert abilita de a asculta pe toată lumea, mai ales pe cei din familie. Mintea ta face conexiuni rapide pe măsură ce intri în mai multe discuții profunde. Ai energie pentru sarcinile care necesită o gândire disciplinată. Mercur face pătrat cu Saturn, reunind intelectul cu experiența. Dacă lucrați la un raport dificil pentru serviciu, fă-ți câteva orea pentru a profita de această energie dinamică.

Horoscop Minerva 2-8 noiembrie 2020 Taur

Săptămâna aceasta ești extrem de productiv și parcurgi ușor pașii profesionali. De fapt, s-ar putea să petreci mai tot timpul muncind ca să te bucuri de cât de mult faci.

Horoscop Minerva 2-8 noiembrie 2020 Gemeni

Nu ești indisponibil sau ești reticent să începi o nouă relație. Ești pur și simplu prins emoțional în muncă și, uneori, îți este greu să te gândești la altceva. Dacă ești singur, reflectează la sacrificiile pe care le-ai făcut la locul de muncă și dacă este sau nu o piedică în calea găsirii iubirii.

Horoscop Minerva 2-8 noiembrie 2020 Rac

Nu răspunzi la telefon decât dacă te cheamă iubita/ul ta/tău. Astăzi vei fi de neclintit, ceea ce este, în mod ironic, starea în care te simți cel mai bine. Visezi cu ochii deschiși la ceea ce ți-ai dori și cu Soarele în casa a 5-a a iubirii, a romantismului și a creativității, vei avea cuvintele la tine cum se spune, adică vei fi inspirat.

Horoscop Minerva 2-8 noiembrie 2020 Leu

Singur sau într-o relație, ești într-o dispoziție melancolică. Luna din Taur în trigon cu trioul Jupiter – Saturn- Pluto, te scutură nițel pentru că ești cu mintea la muncă și nu la persoana iubită. Știu, este greu să găsești confort în umbră când stăpânul tău este Soarele, dar norii nu vor zăbovi prea mult. În opoziție cu Uranus, aș spune să reflectezi la echilibrul fragil dintre dorințele și angajamentele tale. Dacă ești atașat de cineva, atunci probabil că simți un sentiment copleșitor de recunoștință pentru el săptămâna aceasta – mai ales pentru bunăstarea pe care a împărtășit-o cu voi.

Horoscop Minerva 2-8 noiembrie 2020 Fecioară

În această săptămână, în planul carierei, este necesar să lucrezi puțin mai mult decât de obicei. S-ar putea să fie nevoie de ore suplimentare pentru a finaliza proiectele. Munca în echipă este extrem de eficientă în această perioadă, deoarece volumul de muncă este mare. Dacă te aștepți la o promovare sau o mărire de salariu, va trebui să mai aștepți cel puțin o săptămână, lucru care te-ar putea dezamăgi.

Horoscop Minerva 2-8 noiembrie 2020 Balanță

Uită-te în oglindă și amintește-ți cine ești. Venus, este deja în semnul tău și este ca o gură de aer proaspăt după care tânjeai demult. Sigur, nu este singurul avantaj pe care îl aduce. Pune-ți în valoare farmecul venusian. Poți fii chiar mai irezistibil decât ești deja, iar Venus va accentua șarmul și va face ca partenera sau partenerul tău să remarce asta cu plăcere. Singur sau în cuplu, Luna din Gemeni susține dialogul incitant și provocator chir dacă este în Casa a 9-a. Exprimă-ți afecțiunea, dar asigură-te că ești dispus să faci să compromisuri.

Horoscop Minerva 2-8 noiembrie 2020 Scorpion

Este posibil să simți cum instituția sau industria în care lucrezi se schimbă mai repede decât poți ține pasul, mai ales că vorbim de pandemie. Îți va fi dificil să faci față acestor evoluții, dar nu ai ce face. Mai bine citește, documentează-te, intră în ritmul numeroaselor schimbări care au avut loc în domeniul tău, nu toată lumea știe să lucreze pe calculator sau să folosească FB, dar asta nu înseamnă că nu poți învăța. A fi confortabil la locul de muncă este un lucru, dar a dacă a devenit satisfăcător îți va submina siguranța nu doar a locului de muncă ci și în tine.

Horoscop Minerva 2-8 noiembrie 2020 Săgetător

Ar trebui să analizezi felul în care ții la părerile tale, de modă veche, care împiedică dezvoltarea relației tale. Nu îți fie frică să te deschizi în fața partenerului tău și să discuți despre modalități de a readuce o scânteie în relația voastră.

Horoscop Minerva 2-8 noiembrie 2020 Capricorn

Dacă ai urmărit sau ai negociat cumpărarea unei proprietăți este o zi bună pentru a finaliza afacerea. Înainte de a face orice pas, însă, solicită ajutorul unui agent imobiliar și a unui notar. Investițiile imobiliare făcute în acest moment sunt fructuoase pe termen lung. Ar putea chiar să îți aducă profituri neașteptate, ceea ce ar fi binevenit, ca să spunem așa!

Horoscop Minerva 2-8 noiembrie 2020 Vărsător

Săptămâna aceasta o nouă relație va avea un sens mai profund. Un flirt ocazional se va transforma în ceva mult mai serios, fără să-ți dai seama. Te simți pasional și compania acelei persoane, te încântă. Vei dorni să exprimi cât mai elocvent ceea ce e în mintea și inima ta simt. Cea mai bună parte este că partenera/ul răspunde sentimentelor tale. El va fi încântat să se apropie de tine și să-ți împărtășească cele mai profunde gânduri.

Horoscop Minerva 2-8 noiembrie 2020 Pești

Săptămâna aceasta viața sentimentală poate suferi și nu ar trebui să te împotrivești dorințelor partenerului, în niciun fel. Nu adopta nicio formă de manipulare împotriva la partenerul tău pentru unele indiscreții anterioare. Flirtul cu altcineva de față cu partenerului tău va crea doar animozitate și, în cele din urmă, vă veți simți amândoi prost. Dacă aveți probleme care trebuie discutate, vorbiți despre ele în mod deschis și decideți împreună cum să vă vindecați rănile.

Citiți pe larg despre fiecare zodie pe Huff.ro