Horoscop Minerva pentru luna octombrie. Zodiile care își vor schimba destinul în această perioadă

Horoscop Minerva pentru luna octombrie. Zodiile care își vor schimba destinul în această perioadă

Horoscop. Astrologul Minerva a prezentat previziunile astrologice pentru luna octombrie. O lună care vine cu multe schimbări pentru unele zodiile. Unii nativi vor pune accent pe romantism, în timp ce alții sunt afectați la locul de muncă.

Horoscop Berbec

Majoritatea planetelor sunt în semne de pământ și de aer, astfel încât problemele practice cer atenție și reorganizare. Soarele din Balanță este perfect pentru a înțelege și a-ți simplifica viața prin înțelegerea faptului că afacerile au timpul loc la fel și viața de acasă și pentru a descoperi bucuria gestionării timpului. Este o oportunitate de a-ți reseta prioritățile, astfel încât viața să nu funcționeze doar într-o direcție, ci să fie echilibrată în domenii importante, inclusiv relații și creativitate.

Horoscop Taur

Există o lună plină în semnul dinamic al Berbecului, pe 1 octombrie, care te pune în legătură cu partea ta dinamică. Intuiția este la capacitate maximă, așa că fii atent la visele tale și la alte semne care vin dinspre subconștientul tău. Aceste mici sentimente pe care le generează te conduc spre direcția pe care ar trebui să o iei. Dar nu impulsiv.

Horoscop Gemeni

Un pătrat între stăpânul tău planetar, Mercur, aflat în Scorpion și Pluto din Capricorn chiar la început de lună, pe 1 octombrie te aduce cu picioarele pe pământ. A ajunge la subiect este principala ta prioritate și va trebui să dai o atenție mult mai mare la detalii decât de obicei. Rezistă îndemnului de a critica pe cineva doar pentru că nu comunică așa cum o faci tu.

Horoscop Rac

Organizarea, atenția la detalii și o bună comunicare te vor ajuta să faci progrese, în special până pe 22 octombrie. Cu soarele în Balanță timp de aproximativ trei săptămâni, este timpul să îți promovezi ideile, să îți faci ordine la birou și să pui în practică abilitățile de gestionare a timpului până la rezolvarea tuturor lucrurilor.

Horoscop Leu

Un accent foarte practic te determină să te concentrezi asupra finanțelor, a planurilor de lucru și a proiectelor și să îți duci ambițiile la nivelul următor. Cu o lună plină puternică peste axa financiară pe 1 octombrie, ceva ar putea fi pus în aplicare.

Horoscop Fecioară

Soarele va sta în Balanță până în noaptea de 22 spre 23 octombrie aducându-ți anumite avantaje. Este o oportunitate de a te exprima și a-ți sărbători calitățile personale la maximum.

Horoscop Balanță

Pe măsură ce luna începe, soarele își continuă drumul prin semnul tău până pe 23 octombrie. Prezența lui te poate ajuta să lucrezi din culise și să te concentrezi asupra oricăror situații pe care trebuie să le închei..

Horoscop Scorpion

Octombrie începe cu o lună plină peste axa socială, casele a 6-a a stilului de viață și Casa a 12-a a lucrurilor neștiute. Realizezi că sentimentele tale pentru cineva sunt mai puternice decât ai crezut și această fază lunară le-ar putea pune în evidență.

Horoscop Săgetător

În primul rând, Luna plină din casa a 5-a, sectorul iubirii, a romantismului, a relaxării și a creativității, te face să conștientizezi nevoia de echilibrul între viața profesională și viața personală și ce ar trebui să faci pentru a păstra lucrurile în armonie. Această fază lunară are loc în apropierea lui Uranus, care ar putea pune în evidență o oportunitate menită să te ajute îți ordonezi stilul de viață.

Horoscop Capricorn

Ești pregătit să te deplasezi din zona de confort și să faci un salt spiritual, luna aceasta. Cu Soarele în Casa a 10-a, a carierei și obiectivelor profesionale ești pregătit pentru ceva diferit. Lucrurile de rutină nu te vor îndepărta pentru că tânjești la noi experiențe.

Horoscop Vărsător

Problemele mai acute ar putea apărea după pe 22/23 octombrie când Soarele va intra în Scorpion, în Casa a 10-a, sectorul carierei și a obiectivelor profesionale. Cât de bine te descurci cu diferitele fațete ale vieții sociale? Săptămânile următoare îți vor permite să afli. Și ești foarte dispus să explorezi misterele vieții, mai ales dacă îți oferă avantaje în interacțiunile tale de zi cu zi. Este, de asemenea, un moment bun pentru a elimina orice bagaj emoțional. Acest lucru te poate face să te simți mai liber și mai fericit.

Horoscop Pești

Lună plină în Berbec de pe 1 octombrie, îți oferă un început incredibil în ce privește hotărârile pe care le vei lua. Puterea ta competitivă este puternică, dar chiar și atunci când ești hotărât să câștigi, natura ta plină de compasiune nu te va lăsa să lași vreun coleg în urmă. Dacă alergătorul din spatele tău cade, te vei opri pentru a-l ajuta să treacă și el linia de sosire.

Pe larg despre fiecare zodie pe Huff.ro.