Horoscop zilnic – joi, 10 septembrie 2020. Nativii din zodia Gemeni trebuie să înveţe să se relaxeze. Insomniile le dau mari bătăi de cap

Horoscop zilnic - joi, 10 septembrie 2020. Nativii din zodia Gemeni trebuie să înveţe să se relaxeze. Insomniile le dau mari bătăi de cap

Nativii din zodia Gemeni trebuie sǎ înveţe sǎ se relaxeze. Acumulǎrile de tensiuni creeazǎ nervozitate şi insomnii, iar nativii din zodia Berbec trebuie să fie mai calmi, altfel se vor alege cu dureri mari de cap.

Horoscop zilnic – joi, 10 septembrie 2020, pentru fiecare zodie

Berbec

Carieră

Ezitarile de a iesi mai tare in fata sunt justificate, dar se intruneste contextul potrivit pentru a demara un proiect care sa va faca cunoscuti in domeniul in care munciti.

Dragoste

Berbecul cel neobosit și aventurier adorǎ provocǎrile.

Odatǎ ce s-a îndrǎgostit, este extrem de demonstrativ în exprimarea sentimentelor. Bate tobele, sǎ știe toatǎ lumea cǎ este fericit.

Sănătate

Sunt iuți la mânie, atât din cauze reale, cât și din cauze închipuite. De aceea pot avea dureri de cap, stǎri de agitație și nervozitate, oscilații ale tensiunii arteriale.

Bani

Desi ‘banii nu aduc fericirea’, in urmatoarea etapa, din perspectiva astologiei financiare, aveti predispozitie spre castiguri substantiale din munca proprie.

Taur

Carieră

Cu putin efort va puteti remarca in munca pe care o prestati prin viziunea dumneavoastra generoasa ori complexitatea cunostintelor pe care le stapaniti.

Dragoste

Nativii Taur sunt printre cei mai stabili și mai fideli din tot zodiacul. Este cunoscut faptul ca acestia isi doresc sa se casatoreasca pentru toata viata si ca se numara printre nativii care nu concep sa divorteze.

Se îndrǎgostesc destul de greu (pentru cǎ de regulǎ marjeazǎ cu reticențǎ la noi începuturi), dar când o fac, o fac pentru multǎ vreme, dacǎ nu chiar pentru totdeauna.

Sănătate

Taurul guverneazǎ gâtul, ceafa, sistemul metabolic. În special glanda tiroidǎ poate reprezenta o zonǎ sensibilǎ pentru acești nativi. De asemenea, este posibil sǎ aibǎ un metabolism leneș, adicǎ sǎ nu transforme corect hrana în energie și, astfel, sǎ ia destul de ușor în greutate. Mai ales cǎ sunt gurmanzi și preferǎ mâncǎrurile tradiționale grele și dulciurile.

Ei trebuie sǎ facǎ mișcare, pentru cǎ sedentarismul le aduce un mare deserviciu.

Iodul le este foarte necesar pentru funcționarea corectǎ a glendei tiroide. De asemenea, Seleniul și Vitamina E.

Bani

Se construieste momentul de luna plina cand, prin intermediul amicilor dumneavoastra aveti posibilitatea de a atrage noi resurse banesti in afacerea pe care ati construit-o cu membrii familiei.

Gemeni

Carieră

Dupa progresul realizat, va sfatuim sa duceti la bun sfarsit tot ce a ramas nefinalizat din proiectele dumneavoastra trecute.

Dragoste

Gemenii, semn al comunicǎrii, schimburilor, relaţiilor, sunt un semn mutabil care adorǎ mişcarea. De aceea, nu ne putem aştepta la un nativ al acestei zodii sǎ fie prea statornic ori sǎ acorde toatǎ atenţia unei singure persoane. Nu pentru cǎ nu vrea, ci pentru cǎ nu poate. Gǎşeşte multe alte lucruri de interes în jur şi ar vrea sǎ le cuprindǎ pe toate.

Sănătate

Trebuie sǎ înveţe sǎ se relaxeze. Sǎ inspire şi sǎ expire adânc. Murmurul continuu al psihicului lor se revărsǎ inevitabil asupra sistemului nervos. Acumulǎrile de tensiuni creeazǎ nervozitate şi insomnii. Acestea se manifestǎ frecvent printr-un soi de vorbǎrie nervoasǎ.Au nevoie de discuţii liniştitoare cu oameni evoluaţi spirtual, cu care pot fi ei înşişi şi pot crea punţi de la inima la inimǎ. Exerciţiile fizice le sunt de mare ajutor.

Bani

Banii nu sunt foarte importanţi pentru ei. Îi preţuiesc şi îi doresc doar că mijloc de câştigare a independenţei şi libertǎţii de care au nevoie. Cheltuiesc foarte mult pe cǎrti, cǎlǎtorii sau alte mijloace de informare şi comunicare (computere, telefoane etc).

Rac

Carieră

Deși Racii par prea sensibili și visǎtori pentru a se descurca în afaceri, deseori ne surprind cu contrariul. Ce îi ajutǎ? Intuiția! Ei simt pur și simplu ce au de fǎcut și, mai ales, intuiesc schimbǎrile care urmeazǎ sǎ aparǎ și, astfel, știu sǎ acționeze din timp, astfel încât sǎ cadǎ în picioare.

Dragoste

Se spune despre Raci cǎ sunt duri în exterior și sensibili în interior. Şi chiar așa este.Racul are nevoie de încredere și de atenție (chiar dacǎ pare dur) și este foarte prudent când își dǎruiește inima.

Se atașeazǎ în timp, dar se poate îndrǎgosti pentru totdeauna.

Sănătate

Racii pǎstreazǎ obiceiuri alimentare din copilǎrie și e bine ca acestea sǎ fie sǎnǎtoase. Sunt gurmanzi și deseori pot avea probleme de digestie (stomacul este guvernat de Rac).

Așadar, Racii ar trebui sǎ evite excesele alimentare și, în general, sǎ mǎnânce echilibrat și sǎnǎtos.

Bani

Este o idee buna sa finalizati si sa semnati contracte, deoarece exista conjuncturi astrale favorabile de a obtine castiguri considerabile financiare.

Leu

Carieră

Au nevoie de o profesiecare sǎ le permitǎ sǎ fie creativi, sǎ aibǎ libertate de mișcare și posibilitatea de a se exprima nelimitat. Ca subalterni, sunt destul de incomozi.

Dragoste

Leii sunt de regulǎ generoși (și așteaptǎ sǎ li se rǎspundǎ cu aceeași monedǎ), loiali și au o anume noblețe sufleteascǎ. Le place sǎ fie îndrǎgostiți și le place teatralismul oferit de dragoste. Se poate spune cǎ sunt îndrǎgostiți de dragoste.

Sănătate

Au o vitalitate de invidiat și o poftǎ de viațǎ molipsitoare. Sunt puternici și pare sǎ nu-i atingǎ nicio boalǎ. Singura situație în care Leii devin vulnerabili, este aceea când nu obțin adorația doritǎ într-o relație sentimentalǎ. Atunci ei se pot chiar îmbolnǎvi fizic.

Bani

Inventiile pe care le-ati facut in ultimul timp s-au dovedit a fi spornice, incat va bucurati de castiguri neasteptate, starnind un vartej existential.

Fecioară

Carieră

Nativii Fecioarǎ sunt foarte buni organizatori, au înclinație cǎtre detalii și au o foarte bunǎ manualitate. Sunt responsabile și își duc cu bine sarcinile la bun sfârșit.

Dragoste

Fecioarele sunt extrem de pretențioase și exigente, de aceea este posibil sǎ caute destul de mult pânǎ sǎ gǎseascǎ partenerul perfect (pentru cǎ trebuie sǎ fie cu adevǎrat perfect). Şi în relațiile afective, acestor nativi le place sǎ serveascǎ, sǎ fie de ajutor, astfel cǎ vor face tot posibilul ca persoanele iubite sǎ aibǎ tot ce își doresc.

Sănătate

Fecioara este foarte preocupatǎ de sǎnǎtate. A ei și a celorlalți. Îi place sǎ se informeze legat de nutritie, medicamente sau remedii naturiste. Cautǎ sǎ înțeleagǎ mecanismele de funcționare ale organismului și nevoile lui.

Bani

In aceasta zi a lunii, anumite investitii pot creste constant ca urmare a bunei dumneavoastre reputatii si a unor contracte bune. Bucurati-va pentru sansele care vi se ofera si ganditi-va si la cei mai putin norocosi.

Balanță

Carieră

Balanța este deseori în poziție de conducere, dar pentru cǎ este dornicǎ de echilibru, poate prefera deseori sǎ lucreze in parteneriat/asociere. Balanțele se pricep foarte bine la relații publice și vânzǎri, datoritǎ farmecului personal deosebit.

Dragoste

Acestor nativi le place sǎ fie admirați și iubiți, oferind în schimb același lucru, în aceeași mǎsurǎ în care primesc.

Balanța poate pǎrea dispusǎ spre flirturi și puțin exhibiționistǎ. De fapt, chiar este.

Sănătate

Punctele sensibile ale acestor nativi sunt reprezentate de partea inferioarǎ a spatelui și rinichi. Ei ar trebui sǎ se deprindǎ cu activitatea fizicǎ și sǎ renunțe la comoditate.

Fiind guvernați de Venus, acești nativi pot fi gurmanzi, expuși exceselor culinare.

Bani

Prin amici aveti posibilitatea de a atrage noi resurse in afacerile dumneavoastra si nu este vorba de sume mici sau modice; bancile tind sa va creditez cu generozitate.

Scorpion

Carieră

Li se potrivesc toate profesiile care cer profunzime și spirit pǎtrunzǎtor. Au un fin simț de psiholog și o mare capacitate de a scoate la ivealǎ ascunzișurile lucrurilor. Posibil să vă schimbați jobul.

Dragoste

Scorpionii par sǎ știe totul despre sentimentele celorlalți, dar foarte rar și le dezvǎluie pe ale lor. Sunt destul de misterioși, foarte precauți, se implicǎ cu greu din punct de vedere emoțional, dar când o fac, o fac cu toatǎ ființa și cu toatǎ pasiunea de care sunt în stare.

Sănătate

Scorpionii au mare putere de regenerare, motiv pentru care, chiar dacǎ se îmbolnǎvesc, se refac foarte repede. Ei nu se îmbolnǎvesc des, dar când se îmbolnǎvesc, este vorba de ceva serios.

Bani

În privința banilor, Scorpionii sunt foarte precauți. Ei strâng bani în liniște și îi folosesc pentru atingerea scopurilor personale.

Săgetător

Carieră

Dupa progresul realizat, va sfatuim sa duceti la bun sfarsit tot ce a ramas nefinalizat din proiectele dumneavoastra trecute.

Dragoste

Sǎgetǎtorul este în permanențǎ în mișcare și în cǎutare de distracție și amuzament. La prima vedere s-ar putea crede ca sunt inconsecvenți în dragoste și cǎ nu poți conta pe sentimentele și devotamentul lor.

Sănătate

Zonele guvernate de Sǎgetǎtor sunt coapsele, șoldurile și ficatul. Sǎgetǎtorii au nevoie de activitate fizicǎ regulatǎ, pentru a se menține într-o formǎ fizicǎ bunǎ.

Bani

Casa a saptea a parteneriatului mentioneaza ca iti va merge bine din punct de vedere financiar, avand o viata profesionala triumfatoare.

Capricorn

Carieră

Cariera dumneavoastra ia avant, va puteti implica cu folos in proiecte cu caracter social si umanitar.

Dragoste

Capricornul este foarte precaut în legǎturǎ cu manifestarea emoțiilor și exprimarea sentimentelor. Tinde sǎ-și reprime trǎirile sufletului, din dorința de a se proteja.

Sănătate

Ca segment anatomic, Capricornului i se asociazǎ genunchii, sistemul osos în general și dinții. Are nevoie de un aport crescut de minerale și vitamine, precum și de hidratare corespunzǎtoare, pentru cǎ organismul acestuia asimileazǎ mai greu aceste elemente.

Bani

Gandirea practica, aplicata, va poate aduce aprecierea sub forma unei bonificatii sau indemnizatii din partea sefilor dumneavoastra.

Vărsător

Carieră

De regulǎ își aleg profesii care cer muncǎ în echipǎ, dar care le oferǎ și un anume grad de libertate si independențǎ.

Dragoste

Vǎrsǎtorul este expresia libertǎții și independenței, de aceea are nevoie de parteneri care sǎ-i respecte dorința de a fi și a face exact ce dorește și îl inspirǎ. Nu va putea trǎi niciodatǎ alǎturi de o paersoanǎ care îi îngrǎdește libertatea sau îi impune un anume tip de comportament.

Sănătate

Vǎrsǎtorul guverneazǎ sistemul circulator și gleznele, ceea ce înseamnǎ cǎ aceste zone pot fi mai sensibile decât altele.

Acești nativi au nevoie de o dietǎ bogatǎ în magneziu, pentru a-și susține sistemul nervos și inima (guvernatǎ de Leu, opusul Vǎrsǎtorului, pe cercul zodiacal) .

Bani

Se construieste momentul de luna plina cand, prin intermediul amicilor dumneavoastra aveti posibilitatea de a atrage noi resurse banesti in afacerea pe care ati construit-o cu membrii familiei.

Pești

Carieră

Sustinuti de o puternica ambitie si de o energie venita din inaltimi, va mobilizati fortele pentru a va realiza proiectele la care sunteti angajati.

Dragoste

Peștii generoși, sensibili, altruiști și iubitori, cautǎ sǎ priveascǎ esența ființei și nu suprafața. Ei au nevoie de o iubire profundǎ, romanticǎ, misterioasǎ. De aceea, pot suferi foarte ușor, când nu li se satisfac aceste nevoi sau când realitatea nu corespunde întru totul cu idealurile lor.

Sănătate

Peștii sunt în general foarte indulgenți cu propria persoanǎ. Ei ar trebui sǎ evite excesele de orice fel, pentru cǎ tind sǎ ia foarte ușor în greutate și sǎ reținǎ apǎ. Zona cea mai sensibilǎ este reprezentatǎ de picioare, de aceea ei trebuie sǎ aibǎ grijǎ la micile traumatisme de la acest nivel.

Bani

Prin amici aveti posibilitatea de a atrage noi resurse in afacerile dumneavoastra si nu este vorba de sume mici sau modice; bancile tind sa va creditez cu generozitate.