Radu Banciu, despre rechemarea ambasadorului din Costa Rica: Îşi ducea nişte bătrâneţi liniştite şi a venit, ca un meteorit în viaţa lui, evadarea Elenei Udrea în această ţară (VIDEO)

Radu Banciu, despre rechemarea ambasadorului din Costa Rica: Îşi ducea nişte bătrâneţi liniştite şi a venit, ca un meteorit în viaţa lui, evadarea Elenei Udrea în această ţară (VIDEO)

Radu Banciu a comentat în ediţia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu rechemarea la post a ambasadorului român în Costa Rica.

„Preşedintele Iohannis, aşadar, l-a somat, poate simplu printr-un SMS sau poate prin WhatsApp, îndrumat de vreun consilier apropriat, a decis să îl cheme pe Ion Vîlcu, ditamai ambasadorul României în Costa Rica. De altfel, acest cetăţean Vîlcu, pe care sincer îl invidiez, avea calitatea de ambasador extraordinar şi plenipontenţial în Statele Unite Mexicane, în Republica Nicaragua, în Republica El Salvador, în Republica Costa Rica, în Republica Guatemala şi în Republica Honduras.

Se plimba în ţările astea ca profesorul Baltazar în desenele animate iugoslave. Ăsta nu făcea nimic, nu găsea nicio soluţie niciodată. Ce ghinion pe omul ăsta, îşi ducea nişte bătrâneţi liniştite şi iată că dintr-o dată, a fost ca un meteorit în viaţa lui, evadarea Elenei Udrea în această ţară”, a comentat Radu Banciu.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
12:42 - Olimpia Melinte vorbește deschis, pentru prima dată, despre traumele copilăriei: „Mama a aplicat multe dintre ideile bunicilor mei”
12:30 - Cum îţi purifici organismul în numai o săptămână
12:30 - Florin Cîțu: PNL nu susține creșterea de taxe sau introducerea unora noi. Noi am scos taxele și supraaccizele stabilite în 2017 – 2019 și am reușit să încasăm mai mulți bani la buget, deși era criză economică globală (VIDEO)
12:13 - Florin Cîțu: Pentru anul viitor se estimează o dinamică economică în scădere. Dacă vrem iar creștere economică de 7%, trebuie să alocăm mai mulți bani pentru investiții (VIDEO)
12:11 - Ce este certificatul Stop Covid și cum se va aplica în România. Documentul, obligatoriu la locul de muncă
12:00 - Lavinia Pîrva, dezvăluiri cutremurătoare despre căsnicia cu Ștefan Bănică junior: „Îmi e suficient”
11:43 - Florin Cîțu, critici voalate pentru Nicolae Ciucă și Alexandru Rafila: Am fost criticat astă vară că am relaxat măsurile la câteva zeci de cazuri pe zi. Acum sunt peste 1.000 și unii dintre cei care ne criticau sunt foarte relaxați
11:41 - Semnal de alarmă tras de medici. Unu din patru români suferă de o formă de alergie
11:29 - Vlad Gherman și iubita, în serialul Adela?! Ce se va întâmpla cu Călin în sezonul 3 al producției de la Antena 1 (FOTO)
11:25 - Florin Cîțu: Dacă oferim testare gratuită nelimitat, rata de vaccinare anti-COVID n-o să mai crească. Nu poți să susții nelimitat o astfel de cheltuială (VIDEO)