Radu Banciu: Elena Udrea, bolnavă la pat, i-a dat dispoziție lui Cristoiu să publice jurnalul (VIDEO)

Radu Banciu: Elena Udrea, bolnavă la pat, i-a dat dispoziție lui Cristoiu să publice jurnalul (VIDEO)

Radu Banciu a comentat în ediția de joi seară a emisiunii Lumea lui Banciu publicarea de către Ion Cristoiu a fragmente din jurnalul pe care aceasta i l-a înmânat, publicare ce apare fix la o zi după ce s-a scris de problemele de sănătate pe care le-ar avea.

„Elena Udrea, bolnavă săraca la pat, să știți că ne-am gândit toată noaptea trecută la ea, a apucat să se ridice un pic din pat, e adevărat în șezut așa, probabil după vâlva care s-a iscat în aceste zile. Chiar dacă pretinde că a pierdut unul dintre gemeni a găsit totuși puterea, pe care numai spiritul de mamă ți-l dă, să îi dea dispoziție lui Ion Cristoiu să publice fragmente din jurnalul ei. Noroc că azi nu mai e ca pe timpuri să pui bilețul într-o sticlă și să îi dai drumul, că nici nu ar fi știut săraca Elena Udrea unde să arunce sticla, în oceanul Pacific sau în Atlantic. (…) Ion Cristoiu s-a executat. Cine nu ar fi făcut-o, mai ales având în vedere situația Elenei Udrea.

Suntem abia la începuturile acestui jurnal, în sensul în care deocamdată nu există nimic senzațional de dezvăluit. Probabil o rămâne ultimele două- trei paragrafe cele mai interesante, alea la care aștept să se ajungă la un moment dat”, a comentat Radu Banciu.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.