Radu Banciu: „Ce domnul Dragnea vorbiţi din cărţi? Dumneavoastră aţi pus mâna pe o carte dar aţi citit-o invers?” (VIDEO)

Radu Banciu: Ce domnul Dragnea vorbiţi din cărţi? Dumneavoastră aţi pus mâna pe o carte dar aţi citit-o invers? (VIDEO)

Radu Banciu a comentat în ediţia de marţi seară a emisiunii Lumea lui Banciu afirmaţiile lui Liviu Dragnea de după rezoluţia adoptată de Parlamentul European împotriva României, cât şi după publica raportului MCV, afirmaţii în care liderul PSD spunea că are alte priorităţi decât cele semnalte de Uniunea Europeană.

„Trece politica asta de la Bruxelles pe lângă Bucureşti cum treceau trenurile altădată prin gările în care nu se opreau. Nu avem nicio legătură cu timpul pe care îl parcurgem şi tocmai de asta v-am introdus cu nişte texte care arată cât de departe suntem. (…)

Acum că suntem răstigniţi, condamnaţi o să ne prefacem în ţară că nu astea sunt priorităţile. L-aţi auzit pe domnul Dragnea spunând că priorităţile nu sunt MCV, Schengen etc şi pălmile astea sau trasul de păr de la Bruxelles. Nu, priorităţile sunt educaţia, de asta doamna Cati Andronescu a fost invitată în mod oficial să preia pentru a patra oară Ministerul Educaţiei şi Învăţământului, după ce vorba lui nea Traian i-a lins ghetele şefului PSD şi a trecut până la urmă în tabăra lui. Deci a patra oară Cati Andronescu la învăţământ.

Şi după educaţie, dacă nu mă înşel, a zis învăţământul, infrastructura, a zis spitalele. Ce domnul Dragnea vorbiţi din cărţi? Dumneavoastră aţi pus mâna pe o carte dar aţi citit-o invers? Ce ne bolborosiţi acolo nişte termeni pe care nu i-aţi băgat în seamă niciodată? Aţi încercat cu justiţia şi nu v-a ieşit. Uite că totul este pe dos! V-a dat înapoi tema şi când v-aţi uitat înapoi acasă sau s-au uitat părinţii totul era cu roşu. Venise inspecţia la clasă, a prezentat caietul domnul cu mustaţă, el avea mustaţă de mic, şi i-au înroşit toate, nimic nu făcuse bine, să nu fi copiat din altă carte”, a comentat Radu Banciu.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.