Radu Banciu, despre Tudorel Toader: Un semi-analfabet! O marionetă a Guvernului Dragnea! (VIDEO)

Radu Banciu, despre Tudorel Toader: Un semi-analfabet! O marionetă a Guvernului Dragnea! (VIDEO)

Radu Banciu a comentat în ediţia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu decizia lui Tudorel Toader de a declanşa procedura de revocare a procurorului general Augustin Lazăr.

„Tudorel Toader, nu ştim exact toate competenţele lui, ştim doar că este un semi-analfabet, dacă vreţi un analfabet funcţional. El prezintă conform documentele că are toate studiile, eu nu mă îndoiesc de asta, eu nu comentez pe hârtie, nu pe dovezi, eu comentez ce văd. El este o marionetă a Guvernului Dragnea. Nu are niciun pic de caracter. Pentru un ministru al Justiţiei, e cam puţin domnule Toader!

Acum veniţi şi spuneţi aceste lucruri pentru că poate mai aveţi o şansă să nu vă remanieze Liviu Dragnea, deşi e cam târziu, se pare că zarurile au fost aruncate din punctul ăsta de vedere şi, atenţie, va fi şi mai rău. Se pregăteşte Eugen Nicolicea să devină ministru al Justiţiei. Dumnezeule! Se răsucesc în mormânt toţi cei care au făcut justiţie pentru ţara asta”, a comentat Radu Banciu.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)