Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Luna martie e un nou început, care pune în mișcare energia zodiacului (VIDEO)

Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Luna martie e un nou început, care pune în mișcare energia zodiacului (VIDEO)

Alina Bădic și invitații săi, Ingrid Baciu și Eugen Mîrtz, au discutat despre magie și alchimie, sâmbătă seară, în ediția specială a emisiunii „360 de grade”, context în care au vorbit și despre martie, luna care practic pune față în față „un sfârșit” și „un nou început”.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ediție specială „360 de grade” cu Alina Bădic, sâmbătă seară, pe B1 TV:Luna martie, „un nou început”

„Astăzi seară vom vorbi despre înzestrări native, puteri paranormale, magie, alchimie, ceea ce s-a pierdut și ceea ce s-a regăsit în aceste domenii ale cunoașterii, utilitatea practică fiind că mulți oameni au aceste puteri fără să știe și le folosesc în rău sau în bine. Mai mult decât atât, Dumnezeu ne-a dat tuturor aceste puteri în formă latentă, dar depinde de noi să le trezim și să le folosim cu înțelepciune. Exemple extraordinare, astă-seară, și sfaturi practice pentru a ne menține sănătatea, vindecarea prosperitatea”, a declarat Alina Bădic, în debutul emisiunii.

Cei trei au deschis emisiunea cu o discuție despre luna martie, pe care Eugen Mîrtz a numit-o „un nou început”, ce „practic pune în mișcare energia zodiacului”.

„Martie este un nou început, pentru că în martie avem și începutul zodiei Berbecului, care practic pune în mișcare energia zodiacului și practic în luna martie, mai mult decât atât, se întâlnesc un sfârșit cu un nou început – pentru că zodia Peștilor reprezintă sfârșitul. Este într-un fel posibilitatea omului de a ieși din aceste cicluri astrale ale zodiilor, pentru că Peștii au cei doi curenți – un curent ascendent, care dacă este îmbrățișat de ființa umană și ființa umană se duce către înțelepciune și realizare spirituală, poate să iasă din acest cerc al determinărilor. Dacă alege sensul celălalt, descendent, mai dă o tură prin zodiac și atunci energia Berbecului îi dă un nou început. Oricum ar fi, acest început este important pentru că este o continuare a ciclului precedent. E foarte important să înțelegem că nu putem începe ceva nou dacă nu încheiem bine ceea ce s-a petrecut înainte”, a explicat Eugen Mirtz.