"Nu știi cine e Mario instalatorul? Înseamnă că ai trăit degeaba". Comparația făcută de Radu Banciu între jocurile Pokemon Go și Mario (VIDEO)

"Nu știi cine e Mario instalatorul? Înseamnă că ai trăit degeaba". Comparația făcută de Radu Banciu între jocurile Pokemon Go și Mario (VIDEO)

Lansarea iPhone 7 a creat mare zarvă la nivel mondial. Odată cu apariția acestuia pe piață, a fost relansat și celebrul joc Mario.

Jocul a bucurat copilăria a milioane de oameni. Și astăzi este jocat frenetic la nivel mondial, doar că nu putea fi descărcat pe iOS.

"Nu știi cine e Mario? Înseamnă că ai trăit degeaba", spune, ironic, Radu Banciu.

"Nu știi cine e Mario instalatorul? Înseamnă că ai trăit degeaba". Comparația făcută de Radu Banciu între jocurile Pokemon Go și Mario

#DIRECT_ONE_7qtgln#

În emisiunea de joi seară de pe B1 TV, jurnalistul a făcut o comparație între isteria creată de Pokemon Go și celebrul Mario.

"Marea știre a fost aia că vine jocul ăla cu instalatorul pe Apple. Cum îl cheamă? Mario. În sfârșit va putea fi găsit pe toate aplicațiile pozibile. Cică e o știre teribilă. Într-adevăr, a scos din despresie câteva zeci de milioane de oameni la nivel mondial. Era tragedie, pe iOS nu-l găseai pe Mario instalatorul.

E unul care fuge. E un fel de replică la Pokemon Go. Mario are ștaif. Nu știi cine e Mario? Înseamnă că ai trăit degeaba.

67 de milioane de oameni joacă Mario ]n SUA, un miliard ]l joacă în Asia, 35 de milioane ]l joacă în Europa. Miliarde de oameni își pierd vremea cu acest Mario. Voi habar nu aveți ce culoare chiloții ăstuia. Nici eu nu am vrut să mi-l instalez pe Mario", a spus Banciu.

Urmăriți B1TV.ro și pe