Radu Banciu: Gura Tăriceanului a grăit adevăr! Declarația lui a scos la iveală toată mizeria din politica internă (VIDEO)

Radu Banciu: Gura Tăriceanului a grăit adevăr! Declarația lui a scos la iveală toată mizeria din politica internă (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, în ediția de luni seară a emisiunii Lumea lui Banciu, gafa făcută de liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, în timpul discursului susținut în fața senatorilor, înainte ca aceștia să-l salveze de urmărirea penală.

”Gura Tăriceanului a grăit adevăr. Omul a rostit fraza anului în politica românească: ‘în cei aproape 30 de ani de când sunt în politică, am fost, pe rând, deputat, ministru, premier, președintele Senatului și nu am făcut niciodată vreo faptă legală’. Așa a spus Tăriceanu înainte ca senatorii să voteze secret, cu bile, cererea DNA de ridicare a imunității parlamentare.

Sigur că PSD și ALDE au votat împotriva acestei sancțiuni, chiar dacă PNL, prin vocea Alinei Gorghiu, a încercat să mobilizeze cealaltă parte a eșicherului politic. Degeaba. Tăriceanu a scăpat.

Această declarație a lui Tăriceanu a scos la iveală toată mizeria din politica internă”, a afirmat Radu Banciu.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.