Radu Banciu, despre Liviu Dragnea: Să știți că încă e viu. Își petrece 23 de ore din 24 în celulă, ceea ce, sigur, nu poate decât să ne bucure (VIDEO)

Radu Banciu, despre Liviu Dragnea: Să știți că încă e viu. Își petrece 23 de ore din 24 în celulă, ceea ce, sigur, nu poate decât să ne bucure (VIDEO)

Radu Banciu a exprimat, în ediția de marți a emisiunii Lumea lui Banciu, uluirea și revolta vizavi de faptul că România a fost o vreme condusă de un individ ca Liviu Dragnea, „un garajist” și „un nimeni absolut”.

Radu Banciu: „Liviu Dragnea, un nimeni absolut! Ăsta conducea România, bă!”

„Sunt unii chiar mai amărâți decât noi. N-am mai vorbit despre personaj în ultima perioadă… Ei bine, este vorba de Liviu Dragnea. Să știți că încă e viu acest cetățean, își petrece în ultima perioadă 23 de ore din 24 în celulă, ceea ce sigur, nu poate decât să ne bucure.
Acum sunt niște probleme acolo. Audiat prin videoconferință la Jucătoria Sectorului 5 în procesul prin care a contestat interdicția de a mai lucra la atelierul penitenciarului Rahova, după ce a dat un interviu din spatele gratiilor doamnei Alexandrescu, el a intentat alte două procese penitenciarului. Asta face Dragnea în ultima perioadă…

Dragnea a susținut că nu știa de la început că acea conversație lejeră pe Skype cu Anca Alexandrescu va fi difuzată și că abia apoi a fost informat. „De două luni și jumătate stau închis în cameră 23 de ore pe zi”. A 24-a oră muncește pe rupte la atelierul mecanic, de fapt la un garaj.

Ăsta a condus România, Dumnezeule! Un garajist… Se pricepe, nu zice nimeni că nu se pricepe, dar asta trebuia să facă, bă, și în libertate.

El conducea țara asta, el ne dădea sfaturi, el ne mărea pensiile, el ne trimitea la muncă, el ne aducea acasă, ne aștepta în stația de tramvai. El ne era baci, bă! Ăsta era prietenul lui Victor Ponta, prietenul tuturor. Un garajist…

Liviu Dragnea, un nimeni absolut! Ăsta conducea România, bă! Lui i se închinau toate vedetuțele astea, toți spăgarii din televiziuni, toți PSD-iștii, toți alegătorii, ăsta ne conducea… Ăsta era Dumnezeul interlopilor, Dumnezeul tuturor”, a susținut Radu Banciu.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Liviu Dragnea a contestat în instanță interdicția de a mai munci la atelierul Penitenciarului Rahova

După ce a acordat un interviu Ancăi Alexandrescu, fosta sa consilieră, chiar din spatele gratiilor, Liviu Dragnea a pierdut dreptul de a mai munci în atelierul auto de la Penitenciarul Rahova.

Marți, fostul președinte al PSD a fost audiat, în sistem de videoconferință, în procesul prin care a contestat această interdicție. Instanța a rămas în pronunțare.

Liviu Dragnea i-a spus judecătorului că a aflat abia „după încheierea conversației online” că aceasta va fi publicată pe rețelele sociale, iar în viziunea sa „nu a avut caracterul unui interviu acordat unui trust de presă”.

Fostul lider al social-democraților ispășește o condamnare la trei ani și șase luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman.

Ultima oră
13:56 - Răzvan Bezdedeanu, președintele USR PLUS Buftea, este implicat direct în mafia gunoaielor
13:51 - Carla`s Dreams, în pericol! Au sărit la bătaie, dar paznicii au intervenit în forţă!
13:44 - Talibanii au interzis frizerilor afgani să mai radă și să tundă bărbile. ”Nimeni nu are dreptul să se plângă”
13:39 - Lidia Buble are un mare secret, ce acum s-a aflat: de ce ţine mereu, în mână, o păpuşă fără păr, la Asia Express, la Antena 1!
13:32 - Cristian Pistol, consilierul lui Cîțu, o înlocuiește pe Mariana Ioniță la șefia CNAIR. Șeful CA-ului al CNAIR, un fost consilier al Vioricăi Dăncilă și apropiat al lui Dan Voiculescu
13:23 - Doar 24 paturi ATI libere pentru pacienți COVID, în toată țara. În spitalele din București nu mai există niciun loc
13:14 - 5.655 de cazuri noi de coronavirus, dintre care aproape 2.600 doar în București. Încă 109 decese asociate SARS-CoV-2, printre care și o femeie nevaccinată, de 28 de ani. La ATI sunt internați 272 de pacienți cu COVID-19
13:05 - Ludovic Orban: Președintele României a încălcat Constituția / Comsia de control al SRI ar trebui să cerceteze subiectul / Cîțu nu înțelege ce partitură a jucat și că a fost un pion pe tabla de șah, nicidecum regina (VIDEO)
13:05 - Florin Cîțu: Astăzi semnăm PNRR, este un moment istoric. Primii bani vor veni la începutul lui decembrie
12:56 - Florin Cîțu, despre situația pandemiei de COVID-19: Ținta pentru Ministerul Sănătății este de 2.000 de paturi la ATI (VIDEO)