Radu Banciu, despre schimbarea brandului de țară: Cum să înlocuiești o frunză cu o oaie? Cum să-i pui Andreei Raicu o oaie între picioare? Frunza e ca turnată, e de la Adam și Eva! (VIDEO)

Radu Banciu, despre schimbarea brandului de țară: Cum să înlocuiești o frunză cu o oaie? Cum să-i pui Andreei Raicu o oaie între picioare? Frunza e ca turnată, e de la Adam și Eva! (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit în ediția de marți a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre polemica stârnită de Ministrul Turismului, care a anunțat că vrea să înlocuiască frunza din brandul turistic al României cu o oaie.

”O discuție între titani azi. Ministrul Turismului, Titus Dobre – cine-l cunoștea? – a declanșat o polemică națională după ce a sugerat că frunza Elenei Udrea să fie înlocuintă cu o oaie. Incredibil! De aici fiecare a avut părerea lui. Cum să înlocuiești o frunză cu o oaie? Ce poate fi mai delicat decât o frunză? Elena Udrea… să zicem că Elena Udrea este Andreea Raicu de pe coperta unei reviste.

Poate fi ceva mai delicat decât o frunzuliță? Cum să-i pui Andreei Raicu o oaie între picioare? Frunza e ca turnată, e de la Adam și Eva! E cel mai delicat moment să vezi o femeie goală absolută. Asta e România cu o frunză între picioare! Tot ce am văzut noi pe steme, am citit în poezii e întruchipat de această frunză, care întruchipează marele mister. Ce să facem cu oaie?

Daea a fost în zi de grație azi. Nu mă așteptam ca el să rostească niște cuvinte așa bine țintite: . Asta e, după părerea mea, bună de disertație la orice mare examen din cariera unui copil”, a afirmat Radu Banciu.

Radu Banciu, despre schimbarea brandului de țară: Cum să înlocuiești o frunză cu o oaie? Cum să-i pui Andreei Raicu o oaie între picioare? Frunza e ca turnată, e de la Adam și Eva!

#DIRECT_ONE_vtvm4h#

Ultima oră
09:58 - Referendum de demitere a primarului Sectorului 1, Clotilde Armand. PSD a început să strângă semnături
09:34 - Furtunile au produs pagube majore în Moieciu. Zeci de turiști au rămas izolați, după ce drumul principal a fost distrus
09:15 - Un român din Dolj a săpat în curte pentru o piscină. Dar, ce a găsit îngropat acolo, l-a lăsat mască! S-a îmbogăţit pe loc!
08:39 - Care este starea de sănătate a lui Benone Sinulescu. Anunț important pentru fanii artistului
08:19 - De astăzi, românii nevaccinați anti-COVID-19 care se întorc din Grecia sunt obligați să intre în carantină
23:58 - Incendiu la groapa de gunoi a municipiului Arad, în zona CET. A fost emisă avertizare RO-ALERT pentru localitățile de pe direcția de propagare a fumului (FOTO)
23:47 - Un copil de 4 ani a murit, după ce mașina condusă de mama lui s-a răsturnat într-un pârâu din Caraș-Severin. Femeia nu avea permis, iar în mașină se mai aflau alți trei copii ai săi
23:22 - Urși filmați pe străzile localității Borca. IJJ Neamț: De fiecare dată când sunt martorii unor astfel de situații, cetățenii să sune la 112 și să nu încerce să se apropie (VIDEO)
22:59 - O fetiță de 5 ani a murit și o altă fată, de 6 ani, a fost rănită în județul Mureș. Un copac smuls de furtună a cazut peste ele
22:34 - Al treilea weekend de proteste în Franța: Mii de oameni au ieșit pe străzile Parisului pentru a reclama extinderea certificatului verde și obligativitatea vaccinării pentru personalul sanitar. Au existat și ciocniri (VIDEO)