Radu Banciu, despre Udrea şi Bica: „Două bolnăvioare neputând nici măcar să îşi poarte de grijă” (VIDEO)

Radu Banciu, despre Udrea şi Bica: Două bolnăvioare neputând nici măcar să îşi poarte de grijă (VIDEO)

Radu Banciu a comentat în ediţia de duminică seară a emisiunii Lumea lui Banciu decizia Elenei Udrea de a pleca brusc în Costa Rica după ce a rămas însărcinată.

„Cum o fi să stai, întreb şi eu, bolnăvioară într-o astfel de ţară, bolnăvioară şi doamna Bica, deci două bolnăvioare neputând nici măcar să îşi poarte de grijă. Bănuiesc că stau în camere separate, deci pe WhatsApp îşi trimit mesaje. Ce cruntă trebuie să fie viaţa pe final!

Dar ca să mă întorc acolo unde promisem că am rămas. Hai să facem un calcul: doamna Udrea este româncă, născută în judeţul Buzău. Nu avut niciun copil până la 45 de ani cât are doamna Udrea. Rămâne însărcinată aşa cum a rămas, se duce, face tratament de înaltă clasă la o clinică din Atena, deci nu la Focşani sau Brăila. Deci este interesată de aşa ceva, o clinică specializată pentru tipul ăsta de sarcină. Ei bine, ce se decide doamna Udrea? Dintr-odată, însărcinată fiind, tratamentul a funcţionat, starea de sănătate este bună, şi îi zice coştiinţa hai să mă duc în Costa Rica despre care nu ştia nimic doar aşa că i-a dat un mesaj pe WhatsApp Alina Bica grav lovită”, a comentat Radu Banciu.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.