Radu Banciu despre vacanța lui Liviu Dragnea în Brazilia: "Cum e să te duci 9 ani la rând la Fortaleza tu fiind bugetar?" (VIDEO)

Radu Banciu despre vacanța lui Liviu Dragnea în Brazilia: "Cum e să te duci 9 ani la rând la Fortaleza tu fiind bugetar?" (VIDEO)
Foto: B1TV

Radu Banciu a vorbit în ediția de joi a emisiunii "Lumea lui Banciu" despre faptul că președintele PSD, Liviu Dragnea, își face pentru al 9-lea an la rând vacanța în Brazilia, la Fortaleza.

"În aceste condiții în care nu știi unde să te mai duci, Liviu Dragnea de exemplu, el nu poate să își facă vacanța la Gura Humorului că îl cunoaște toată lumea, n-ar putea să iasă nici pe stradă. Nu poate în condițiile astea, nici nu cred că îi priește aerul de Bucovina și atunci s-a dus în Brazilia. Este al nouălea an la rând în care Liviu Dragnea își petrece vacanța în stațiunea braziliană Fortaleza, pe coasta de est, evident la Atlantic.

Are casă acolo, mă rog, ce spunem noi, conac. Cum și-o fi făcut el totuși casă în Brazilia? Că mă gândesc că nu a dus totuși cu pluta sau cu vaporul materialele de construcție sau să le fi dus așa, să le fi cumpărat din Brazilia? Să le fi adus din China în Brazilia? Dumnezeule, toate astea dintr-un salariu de bugetar teleormănean!

Deci Dragnea 9 ani la rând la Fortaleza. Vedeți că pe el nu îl deranjează țânțarul Zika, virusul ăsta. Simona Halep a zis rapid sunt prea tânără, am prea multe de pierdut, nu mă duc. Explicam noi că defapt ar fi altele motivele, Liviu Dragnea nu are de ce să se teama de controlul antidoping la Fortaleza.

La Fortaleza el este un fel de Radu Mazăre în Madagascar, chiar mai mult, dar nu am avut altă posibilitate de comparație, aș mai fi putut să zis și un Nelu Barbu la Tianjin, dar poate că nu are suficientă notorietate totuși Nelu Barbu în comparație cu președintele PSD:

Cum e bă să te duci 9 ani la rând la Fortaleza tu fiind bugetar? Anul trecut, zice Liviu Dragnea, am auzit că a fost o problemă națională, alimentată de noi, nu de ziarul Național, aici la masa asta l-am făcut zdrențe cu Brazilia. Sigur că și alții, dar cu o jumătate de gură că nu poți să critici PSD-ul chiar oriunde. Nu ne-am născut cu toții în țara asta să criticăm PSD-ul că dacă ar fi așa nu ar mai fi nevoie de eroi, atunci PSD-ul ar fi astăzi cam pe unde este PRM-ul.

Dar noi l-am făcut muci pe Liviu Dragnea cu Fortaleza, nici nu știam bine atunci unde se duce în Brazilia, știam de Brazilia, luasem dacă mai țineți minte, că eu țin minte, tot litoralul, toată coasta de est la puricat, pe unde ar putea să se ducă șmecherul ăsta și până la urmă ni s-a spus că e acolo în partea de nord. Acolo sunt niște stațiuni interesante" a comentat Radu Banciu.

Radu Banciu despre vacanța lui Liviu Dragnea în Brazilia: "Cum e să te duci 9 ani la rând la Fortaleza tu fiind bugetar?"

#DIRECT_ONE_zto2gk#