Radu Banciu: Marele mincinos al nației cere amânarea alegerilor. Cu cât trece timpul, cu atât lumea uită mai mult. Acum te duci cu ură (VIDEO)

Radu Banciu: Marele mincinos al nației cere amânarea alegerilor. Cu cât trece timpul, cu atât lumea uită mai mult. Acum te duci cu ură (VIDEO)

Radu Banciu a susținut, în ediția de joi a emisiunii Lumea Lui Banciu, că e cumva de înțeles ca Victor Ponta, liderul Pro România, să se pronunțe în favoarea amânării alegerilor locale. Nu pentru că în România sunt tot mai multe cazuri de coronavirus și există riscul ca epidemia să se răspândească și mai mult, ci pentru că lumea uită cu timpul, devine mai îngăduitoare, iar „după brambureala asta s-ar putea ca Victor Ponta să vă apară imaculat”. Recent, fostul premier a fost lăsat fără titlul de doctor printr-o decizie definitivă a instanței. El își plagiase lucrarea. Asta l-a determinat pe Daniel Funeriu, fost ministru al Educației, să afirme că Ponta e „un hoț cu acte” și să îndemne din nou românii să fie mai atenți când votează: „când votezi proști și hoți, ai parte de decizii proaste și de hoții”. Alegerile locale sunt programate pentru data de 27 septembrie.

Radu Banciu, despre Victor Ponta: Nu mai are zâmbetul ăla de mârlan de pe vremuri, acum e un pic reținut

„Victor Ponta se gândește la viitorul acestei țări! Ați văzut că sunt afișe cu el prin București: ”Pentru o Românie sănătoasă”, zice Ponta. Acum, nu știu dacă e un joc de cuvinte cu situația asta sau e sănătate mintală, nu-mi dau seama, dar trebuie să știe domnul Ponta exact despre ce e vorba.

Ei bine, el cere amânarea alegerilor. Păi, Victor Ponta are timp să știți, el n-are 70 de ani ca Adrian Năstase. El poate să amâne alegerile astea cu vreo 20 de ani. Poate, cine știe, se mai răresc corifeii ăștia.

Mă întreba azi cineva dacă mai sunt dinozauri în România. Da, sunt, uite domnul Onțanu este dinozaur. Nu mai vorbesc de Ion Iliescu, desigur. Ați văzut că nu l-am mai pomenit, că am zis că-și face COVID-ul treaba, cum și-a făcut pe la Antene, cum și-a făcut și pe la Pro TV. Poate, cine știe, o să intervină și pe acolo. Asta zic, poate nu e întotdeauna treaba noastră.

Victor Ponta trage de timp, mai are după asta posibilitatea, dacă rămâne în viață, să facă niște alianțe, să recalculeze situația, vede și el cine mai e în picioare, cine nu. El nu are de ce să se arunce înainte cu partidul lui chiar dacă ar obține, poate, câteva primării.

Cu cât trece timpul, cu atât lumea uită mai mult. Vă dați seama, după brambureala asta s-ar putea ca Victor Ponta să vă apară imaculat. O să spuneți: ”bă, am scăpat cu viață, mulțumesc lui Dumnezeu, acum că am rămas singur în familie, s-au curățat dracului toți ca la gripa spaniolă, am rămas numai eu, atunci ce mai… poate că Dumnezeu a făcut ca Victor Ponta să rămână și el”.

Deci lumea va fi mult mai îngăduitoare. Asta știe și Victor Ponta. Acum nu, te duci cu ură: ”uite-l și pe nenorocitul ăsta”. Îl vezi pe afișe… Ați văzut că are așa un rictus, nu a reușit în poza aia să pară firesc. Și lui i se părea că e prea escroc încât să vină și să zâmbească în afișul ăla.

M-am uitat la el, l-am analizat. Zâmbetul ăla are un pic de roșeață în el, adică îi era țârșeală practic marelui mincinos al nației. Nu mai are zâmbetul ăla de mârlan de pe vremuri, acum e un pic reținut”, a afirmat Radu Banciu.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Alegeri locale, în vremea epidemiei de coronavirus

Parlamentul a stabilit ca alegerile locale să se desfășoare pe data de 27 septembrie. Autoritatea Electorală Permanentă a anunțat deja calendarul organizării, iar Guvernul a aprobat bugetul de cheltuieli, în valoare de 966.263.000 lei.

Premierul Ludovic Orban a declarat că „la acest număr de cazuri noi (de coronavirus), nu se pune problema să amânăm alegerile locale”.

Cât despre alegerile parlamentare, care ar trebui să aibă loc tot în acest an, șeful Guvernului a ținut să amintească Parlamentului că 6 decembrie trebuie să fie data, conform prevederilor Constituției.