Radu Banciu: „Păcat că Ionela Prodan a trebuit să trăiască în această lume” (VIDEO)

Radu Banciu: Păcat că Ionela Prodan a trebuit să trăiască în această lume (VIDEO)

Radu Banciu a comentat în ediţia de luni seară a emisiunii Lumea lui Banciu decesul cântăreţei de muzică populară Ionela Prodan.

„S-a prăpădit cântăreaţa de muzică populară Ionela Prodan, la vârsta de 70 de ani, la Spitalul Elias, după un cancer pancreatic extrem de dur. O artistă, cum a fost ea cunoscută, un înger, cum spune fiica sa, Ana Maria Prodan. Nu numai un înger, icoane vieţii fiicei sale, cea care se pare că va conduce corul îngerilor în rai unde este aşteptată zilele viitoare. Un om ireproşabil, un om bun şi minunat, un om încărcat de daruri.

Păcat, citind toate astea că Ionela Prodan a trebuit să trăiască în această lume, chiar peste aceste hotare. Ce s-ar fi întâmpla dacă un om de o asemenea bunătate şi cu un asemenea talent s-ar fi născut într-o lume normală. 70 de ani totuşi înseamnă că femeia a îndurat, pe lângă pasajele alea alegorice lângă Ion Dolănescu, şi perioada cruntei dictatori. E adevărat că să fii artist, să fii talentat, să fii la modă în epoca Ceauşescu nu îşi crea o viaţă chiar atât de dificilă, dar anii oricum au fost de rahat pentru toată lumea”, a afirmat Radu Banciu.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Joe Biden, prima reacție după percheziția efectuată de FBI la reședința lui Donald Trump: „Știm că sunt unii care se concentrează mai mult pe căutarea puterii”
23:49 - Deși în conflict din cauza alegerilor, fostul vicepreședinte Mike Pence îl susține pe Trump în legătură cu percheziția FBI
23:46 - Rusia acuză SUA de „escaladare inutilă și nerezonabilă” privind tratatul pentru reducerea armamentului strategic: „A arătat ca o provocare fățișă”
23:23 - Turiști români, amendați după ce au fost prinși pe aeroport cu nisip, pietre și scoici, furate de pe plajele din Sardinia
23:17 - Picturi cu Mihai Viteazul și stemele Regatului României, descoperite la renovarea Universității de Medicină din Târgu Mureș. Erau „sub actuala zugrăveală”, spune rectorul (FOTO)
23:05 - Detaliile crimei din Argeş şochează anchetatorii! „Este dramatic!”
23:00 - Banchiza din Antarctica a ajuns la cea mai mică suprafaţă înregistrată vreodată, în istoria măsurătorilor din satelit
22:49 - Președinta Asociației Medicilor de Familie București-Ilfov, despre anunțul lui Alexandru Rafila: Ne dă peste cap toate programările. Un coleg a primit 380 de mesaje într-o zi de la pacienți după anunț (VIDEO)
22:20 - UPDATE: Masacru în Argeş. Cinci oameni ucişi de un bărbat cu probleme psihice!
22:07 - Suporterii lui CSA Steaua i-au cerut demisia lui Vasile Dîncu. Ultrașii au trecut și la amenințări: „N-am scăpat de Gigi ca să dăm de voi. Ori vă faceți treaba, ori va fi război” (FOTO)