Radu Banciu, despre gropile de pe pista aeroportului Otopeni: Astea sunt probleme pentru ordonanţe de urgenţă, nu referendumul pentru familie (VIDEO)

Radu Banciu, despre gropile de pe pista aeroportului Otopeni: Astea sunt probleme pentru ordonanţe de urgenţă, nu referendumul pentru familie (VIDEO)

Radu Banciu a comentat în ediția de luni seară a emisiunii Lumea lui Banciu problemele de la aeroportul Otopeni semnalate de directorul Tarom care s-a plâns că schimbă săptămânal și de 5 ori roțile aeronavelor care sunt tăiate de către gropile de pe pistă.

“Un alt capitol drag nouă şi anume fascinante gropi de pe pista Aeroportului Otopeni, care taie cu regularitate şi cu asiduitate roţile aeronoavele. De data asta nu mai vorbim noi ci vorbeşte directorul general al companiei Tarom, neamţul Werner Wolff, care a tras un avertisment de a rupt şi cordonul ăla spunând că marea noastra companie naţională este într-o situaţie disperată şi că ei schimbă de 3-4-5 ori pe săptămână roţile aeronavelor care sunt făcute praf de gropile aeroportului Otopeni. (…)

Ce se întâmplă dacă la un moment dat la aterizare un avion Tarom venind de la Londra sau Paris plin ochi, 145 de pasageri cam asta e capacitatea unui avion Tarom, se răstoarnă la aterizare din cauza gropilor? Un avion aterizează cu o viteză imensă, peste 200 spre 300 de kilometri la oră. (…)

Astea sunt pentru ordonanţe de urgenţă nu referendumul pentru reîntregirea sau redenumirea familiei. Nu preşedintele să fie exclus din nu ştiu ce intervenţii pentru Parlament. Deci nu genul ăsta de probleme sunt esenţiale pentru România. Nu ca politicieni să îşi creeze nu ştiu ce comfort. Ei sunt la guvernare ca să ne slujească pe noi, din păcate în domenii astea nimeni nu face nimic”, a comentat Radu Banciu.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.