Radu Banciu: Olguța Vasilescu e o habarnistă de prim plan, dar se spune că are experiență la Transporturi / Prezența lui Bădălău la ministerul Economiei e lamentabilă, rușinoasă (VIDEO)

Radu Banciu: Olguța Vasilescu e o habarnistă de prim plan, dar se spune că are experiență la Transporturi / Prezența lui Bădălău la ministerul Economiei e lamentabilă, rușinoasă (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit în ediția de luni seară a emisiunii Lumea lui Banciu despre remanierea guvernamentală decisă de PSD în cadrul ședinței CEx.

”La Dezvoltare, Ilan Laufer îl înlocuiește pe Paul Stănescu, care și-o căuta cu lumânarea de multă vreme. La Apărare, Mihai Fifor și-a dat demizia azi de dimineață. El va fi înlocuit de Gabriel Leș. Se vorbșete, însă, de acest Fifor că ar putea să devină chiar înlocuitorul lui Dragnea la conducerea PSD.

La Economie ajunge Niculae Bădălău, în locul lui Dănuț Andrușcă – o lovitură de măciucă. Ne așteptam ca Andrușcă să fie remaniat, dar prezența de bivol sălbatic în această poziție este lamentabilă, rușinoasă.

La Muncă, Marius Budăi o înlocuiește pe Lia Olguța Vasilescu, care s-a spetit cu munca și practic e recompensată că e trimisă la cel mai găunos minister – Ministerul Transporturilor. De acolo îl înlătură pe Lucian Șova, care și el era pe cracă în mod evident.

Lia Olguța Vasilescu e o habarnistă de prim plan, dar – fără să intru în amănunte, veți recunoaște de ce – se spune că ea are experiență la Transporturi.

Unii miniștri au fost dați afară din Cabinetul Grindeanu pentru că n-au performat – și asta o spune Darius Vâlcov, n-o spunem noi, dar Dăncilă spune că au experiență. Pentru că și o urecheală din asta îți prinde bine două guverne mai târziu.

La Comunicații, Alexandru Petrescu îl înlocuiește pe Bogdan Cojocaru. Doi nimeni.

La Tineret și Sport, Ioana Bran, fantomatică, e înlocuită cu Bogdan Matei. Cine știe pila cui o fi acest cetățean…”, a afirmat Radu Banciu.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.