Radu Banciu: Sigur că PSD și-ar dori comasarea alegerilor, că n-ar pierde decât o dată la fundul gol (VIDEO)

Radu Banciu: Sigur că PSD și-ar dori comasarea alegerilor, că n-ar pierde decât o dată la fundul gol (VIDEO)

Radu Banciu a susținut, în ediția de luni seară a emisiunii Lumea lui Banciu, că ideea avansată de președintele PSD, Marcel Ciolacu, privind comasarea alegerilor locale cu cele parlamentare este o prostie. Totuși, este explicabil de ce liderul social-democraților a venit cu această variantă: PSD stă prost în sondaje și, decât să piardă de două ori, mai bine pierde doar o dată.

Radu Banciu: Ideea lui Marcel Ciolacu privind comasarea alegerilor, o prostie

„Deci comasarea alegerilor era doar o idee a lui Marcel Ciolacu, evident o prostie. Nu-l interesează pe Ciolacu cum ne descurcăm noi cu sănătatea, pe el îl interesa ce face el. Sigur că pentru PSD, care nu se află în sondaje prea bine plasat, undeva la 7 puncte de PNL, așa ca perspectivă, că nu ne folosește la nimic sondajul. Zic așa, ca idee: un sondaj Avangarde și unul CURS, amândouă dau o diferență de 7 procente între PNL și PSD.

Toate celelalte partide sunt vai de mama lor, nu contează.

Sigur că PSD și-ar dori un singur set de alegeri, că n-ar pierde decât o dată la fundul gol. Decât două înfrângeri, mai bine una. Omul gândește pentru el. Sigur, ce-ați vrea? Oricum nu-l duce capul să gândească pentru mai mult. Astea sunt deja lucruri confirmate, nu mai încape discuție.

Cum îl mai trădează câte unul, ne spune exact cine era Marcel Ciolacu, mai puțin Victor Ponta, care l-a tot trădat și care își schimbă discursul”, a afirmat Radu Banciu.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Marcel Ciolacu a avansat ideea comasării alegerilor locale cu cele parlamentare. Ludovic Orban: E ridicol

Sâmbătă, Marcel Ciolacu declarase că dacă Guvernul Orban va decide amânarea deschiderii anului școlar, înseamnă că evoluția epidemiei de coronavirus în țara noastră este una îngrijorătoare și atunci ar trebui luată în discuție și amânarea alegerilor locale.

Ulterior, în aceeași zi, președintele PSD s-a referit chiar la varianta comasării alegerilor locale cu cele parlamentare, care ar trebui să aibă loc pe 6 decembrie.

„Şcoala va începe din 14 septembrie, iar alegerile se vor ţine pe 27 septembrie. E ridicolă ideea PSD, la fel de ridicolă ca moţiunea de cenzură. Cum să amâni alegerile? (…) Sigur că le este frică PSD-iștilor de alegeri, în ultima vreme le-a fost foarte frică de alegeri şi e normal să le fie frică, pentru că lumea s-a cam lămurit cum stă treaba cu PSD”, a replicat premierul Ludovic Orban, președintele PNL.

Ultima oră
12:29 - Florin Cîțu: Dacă cei de la CCR ne dau dreptate, atunci președinții celor două Camere trebuie să plece acasă
12:22 - Ludovic Orban: Dacă astăzi mi-aș fi depus demisia la Camera Deputaților, cel mai probabil funcția ar fi ajuns la PSD. Nu vreau să fac niciun cadou PSD / Demisia mea nu e la dispoziția premierului pe perioadă nelimitată (VIDEO)
12:19 - Florin Cîțu: Parteneriatul între PNL și președintele Klaus Iohannis, mai puternic ca niciodată. Nu există niciun parteneriat pe persoană fizică (VIDEO)
12:13 - Basistul și fondatorul trupei Status Quo a murit. Alan Lancaster avea 72 de ani
12:01 - Florin Cîțu: Vom vedea în BEX care este cea mai bună soluție pentru PNL în ceea ce privește șefia Camerei Deputaților. Demisia este o decizie unilaterală
11:55 - Municipiul Ploiești, în scenariul roșu. Rata de infectare din oraș a trecut de pragul de 3
11:53 - Nepoata părintelui Arsenie Boca are 90 de ani și a trecut peste un atac cerebral și o formă severă de COVID-19. Zoe Dăian este convinsă că unchiul său o veghează (VIDEO)
11:29 - Ludovic Orban și-a depus demisia din funcția de președinte al Camerei Deputaților la sediul PNL
11:24 - Un cutremur puternic a avut loc în Creta. Mai multe clădiri, avariate după seismul de 5,8 grade
11:19 - Dacian Cioloș, val de acuzații despre alegerile din USR PLUS după ce Dan Barna l-a numit „om al sistemului”: „Au făcut atunci pact cu un om al sistemului?” / „Abia ăsta este «sistemul» de neacceptat, nu calomnii ieftine” (VIDEO)