Sunteți cel de Digi24? Radu Banciu, poveste amuzantă despre cum a fost confundat într-un parc cu Dragoș Pătraru (VIDEO)

Sunteți cel de Digi24? Radu Banciu, poveste amuzantă despre cum a fost confundat într-un parc cu Dragoș Pătraru (VIDEO)

Radu Banciu a povestit în ediția de miercuri a emisiunii "Lumea lui Banciu" un episod amuzant de care a avut parte într-un parc bucureștean când un bărbat a crezut că este un Dragoș Pătraru de la Digi24.

"Mi-a spus astăzi un nene, sau ieri, nu mai rețin exact, foarte mândru de el, și-a și declanțat blitz-ul înainte să îi dau răspunsul. Eram într-un parc în București și mi-a zis: >ă>

Foarte încântat pe el. E adevărat avea fața așa de corporatist, era genul ăsta, dacă nu era corporatist ajungea frezor. Nu avea încă 43 de ani, cam 1.74 avea. Și-ar fi sunat toate rudele în momentul respectiv dacă digitalizarea asta ar fi la altă epocă.

Dar totuși cuvinte au fost mai degrabă la mine decât la el, ceea ce sigur nu e de mirare. După ce mi-a pus această genială întrebare, eu i-am spus doar atât: >. Se pare că totuși despre Serghei Bulgac nu auzise omul nostru",?>a povestit Radu Banciu.

"Sunteți cel de Digi24?" Radu Banciu, poveste amuzantă despre cum a fost confundat într-un parc cu Dragoș Pătraru

#DIRECT_ONE_h9ztof#

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)