Un doctor în minus. Evlaviosul edil Pandele a rămas fără doctorat. Banciu: Marele creștin s-a dovedit a fi impostor și un plagiator (VIDEO)

Un doctor în minus. Evlaviosul edil Pandele a rămas fără doctorat. Banciu: Marele creștin s-a dovedit a fi impostor și un plagiator (VIDEO)

Nici moaștele nu l-au ajutat pe evlaviosul Florentin Pandele să rămână cu titlul de doctor. O comisie de specialitate a decis că edilul din Coluntari a copiat grosolan în lucrarea sa.

"Un mare creștin, unul dintre marii credincioși ai țării, Florentin Costel Pandele a ajuns să fie, oficial, considerat un impostor. Adică, un plagiator", spune jurnalistul Radu Banciu în ediția de miercuri a emisiunii "Lumea lui Banciu".

Deși a ridicat o catedrală imensă în Voluntari și a trimis 6.000 de ilfoveni la moaștele Sfintei Parascheva, lui Pandele nu i-a fost trecută cu vederea încălcarea uneia dintre poruncile Domnului , și anume "nu fura". Edilul copy-paste a fost pedepsit pentru această practică necreștină.

Un doctor în minus. Evlaviosul edil Pandele a rămas fără doctorat. Banciu: Marele creștin s-a dovedit a fi impostor și un plagiator

#DIRECT_ONE_8cv0o0#

"Nenea ăsta a construit o catedrală în Voluntari, care am înțeles că se vede și de pe Lună.

În urma unor scotoceli tipice societății românești în ultima vreme, s-a dovedit că Pandele și Tobă au copiat grosolan la teza de doctorat.

Dumnezeule, doctorul Pandele este nimeni altul decât soțul Gabrielei Vrânceanu Firea.

Pandele este Dumnezeul Voluntarilor, unul dihntre cele grele personaje politice din istoria post-decembristă. Vreau să spun ca influență, ca strategie, ca sticle de ulei, ca zahăr. Puțini sunt de nivelul lui Pandele", a spus Banciu.

Urmăriți B1TV.ro și pe