Un fost liberal, "refugiat” în Dubai pentru a scăpa de închisoare. Radu Banciu: Stă la hotel și numără cash-ul (VIDEO)

Un fost liberal, "refugiat” în Dubai pentru a scăpa de închisoare. Radu Banciu: Stă la hotel și numără cash-ul  (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit în ediția de duminică a emsiunii “Lume alui Banciu” despre tupeul interlopului Alin Simota, „refugiat” în Dubai pentru a scăpa de închisoare.

Milionarul din Valea Jiului se laudă pe Facebook cu viaţa în lux şi le râde în nas poliţiştilor, povestește jurnalistul.

Un fost liberal, "refugiat” în Dubai pentru a scăpa de închisoare. Radu Banciu: Stă la hotel și hnumără cash-ul

#DIRECT_ONE_7rijyn#

Asta nu-mi place deloc. Un fost liberal se laudă cu luxul în care trăiește în Dubai deși el trebuia să fie după gratii. I-a păcălit. Nu exită acord de extrădare cu Emiratele Arbe Unite.

Credeți că avem cu Grenadinele tratat de extrădare? Atenție, sunt vreo 75 de insule. Doar 18-19 sunt locuite, pe restul nu stă nimeni. Duceți-vă cu încredere. Toți ăștia care aveți vize pentru SUA.

Nu ai club în Grenadine? Te duci în Puerto Rico.

Poți să-ți iei un iaht și de acolo te duci unde vrei tu.

Ce Dubai, tată? Duceți-vă acolo, sigur nu vă localizează nimeni.

Stai cu banii sub tine. Sunt 30 de grade tot anul. În Dubai e totuși prea cald. Stai numai în hotel. Stai și numeri cash-ul”, a spus Banciu.

Milionarul din Valea Jiului a fost dat în urmărire internaţională încă din luna ianuarie a acestui an, când Tribunalul Hunedoara a decis că mai are de executat un rest de câteva luni din pedeapsa de doi ani de închisoare, într-un dosar în care a fost condamnat pentru conflict de interese.

De asemenea, mai este judecat în alte două dosare, pentru infracţiuni de crimă organizată, evaziune fiscală, înşelăciune, infracţiuni de spălare de bani. Problemele cu legea şi faptul că este urmărit internaţional prin INTERPOL nu l-au împiedicat să se bucure de viaţa de lux din Dubai şi, mai ales, să le-o împărtăşească prietenilor săi din România, prin intermediul contului său de Facebook.

Urmăriți B1TV.ro și pe