Câți bani va încasa Dan Negru la Kanal D. Turcii i-au oferit bonusuri incredibile

Dan Negru, dezvăluiri sincere despre cariera sa în televiziune: „Televiziunea ca breaslă îmi lasă adeseori un gust amar”. Foto: Facebook/Dan Negru.

Dan Negru a primit o ofertă de nerefuzat de la Kanal D. Prezentatorul a semnat cu postul turcesc și urmează să se mute. Antena 1 a primit o lovitură cruntă de la „regele audiențelor”. Se pare că propunerea concurenților a fost mult mai avantajoasă.

Dan Negru a primit o ofertă de nerefuzat

Traseul lui Dan Negru la Antena 1 numără aproape 30 de formate de divertisment diferite pe care le-a prezentat. La unele dintre acestea (precum Next Star, Plasa de Stele sau Şerifi de România) a fost şi coautor al formatelor. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

Citiți și Kim Kardashian, acuzată de fani că a exagerat cu Photoshop-ul

Prima emisiune realizată la Antena 1 a fost Academia Vedetelor (cu probele „acvariilor”), apoi Bate palma şi Ciao, Darwin (produse de Valeriu Lazarov).

Revelioane din ultimii ani, centrate pe „măştile lui Negru”, au dus şi la un format special de emisiune: Scena Misterelor, care a ajuns să fie vândut în Ungaria şi Ucraina.

„Nu merit nimic din cuvintele frumoase scrise in sutele de articole din zilele astea. Nimic! E meritul formatelor și al echipelor! Dar cel mai mult m-a emoționat concurența. Între Antena și Kanal, RomâniaTV a avut aseară un episod prin care mi-a mulțumit pentru anii mulți de televiziune. Nu sunt obișnuit cu normalitatea asta”, a afirmat Dan Negru.

Regele audiențelor va încasa zeci de mii de euro la Kanal D

Potrivit surselor cancan,  Dan Negru va fi remunerat cu un salariu de 25.000 de euro pe lună. Vedeta va primi și abonamente la SPA și la clinică medicală. Totodată, i s-ar fi oferit o grilă variată de programe. Celebrul prezentator va avea de ales dintre diferite formate.

„Cei mai frumoși ani sunt cei ce vor veni! Mulțumesc pentru toți anii din urmă! Am văzut vorbele frumoase spuse de colegii mei. Le mulțumesc! Porecla „regele audiențelor” le-o datorez lor ! Ei au făcut posibile toate succesele mele de televiziune și împreună plecăm pe drumuri noi”, a mărturisit Dan Negru pe rețelele de socialize, după ce a plecat de la Antena 1.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
18:54 - Premierul Estoniei: O pace negociată prost pentru Ucraina e o pace proastă pentru noi toţi. Concesiile făcute agresorului duc la războaie. Am făcut greșeala asta deja de trei ori
18:48 - Ministerul rus al Apărării susține că portul Mariupol a fost complet deminat. Peste 12.000 de obiecte explozive și arme au fost găsite
18:40 - România oferă motorină, benzină și păcură pentru Republica Moldova din rezerva de stat: „Este un ajutor care va consolida, va creşte securitatea energetică”
18:21 - Rusia trece la un sistem de educație „de interes național”. Ministrul rus al Învățământului Superior: „Viitorul aparține propriului nostru sistem de educație unic”
18:17 - Vladimir Putin a vizitat pentru prima dată soldați ruși răniți în războiul din Ucraina (VIDEO)
18:17 - Suedia nu finanţează și nu înarmează organizaţii teroriste. Premierul Magdalena Andersson, răspuns la acuzațiile Turciei
18:02 - Cristian Bușoi: OMS și UE trebuie să-și consolideze coordonarea. Lecțiile învățate în pandemie să fie transformate în reguli și soluții de acțiune pentru viitor
17:53 - Şefa Comisiei Europene „nu se aşteaptă” ca ţările europene să ajungă la un acord privind embargoul asupra petrolului rusesc
17:41 - Judecătorul Cristi Danileț a fost exclus pentru a doua oară de CSM din magistratură
17:39 - Tot mai mulți profesori vor grevă generală. Simion Hăncescu (FSLI): E ridicol ce se întâmplă… Luptăm pentru vreo 200 de lei în plus la salariu (VIDEO)