Dan Negru se lansează în politică? Anunț de ultima oră: „Frica oprește viața! Și eu am obosit un pic”

Dan Negru se lansează în politică? Foto: Facebook/Dan Negru.

Dan Negru este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori din România. Moderatorul este cunoscut publicului larg pentru mesajele sale cutremurătoare pe rețelele de socializare. Celebrul om de televiziune vorbește deschis despre tot ce îl macină și îl deranjează. Postările acestuia fiind distribuite și apreciate de mii de urmăritori.

Dan Negru, dezamăgit de clasa politică

Dan Negru a vorbit, recent, despre clasa politică a României. Bărbatul este dezamăgit de conducerea țării. Se pare că prezentatorul a decis cu cine să voteze la următoarele alegeri. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

„‘Trăim fără să trăim și suntem morți fără să murim’ e vorba lui Dostoievski.De parcă ar fi spus-o azi. Djokovic, mitingurile, facturile,toate arată că nervii sunt întinși la maxim. Că intr-un fel sau altul trebuie să ne hotărâm ce facem! Nu trăim veșnic! Viața e o boală mortală și nimeni n-a scăpat. Am văzut zilele astea că uneori e mai periculos drumul către școală decât virușii din școală. Am întâlnit azi in aeroport o doamnă care pleca spre Londra ca să-și vadă nepoata pe care n-a mai întâlnit-o de doi ani! ‘Am obosit, domnule Negru’, mi-a spus. ‘Și nu mai am timp’. Dacă politicienii de acum nu au curajul unor decizii, dacă incertitudinea e singura lor promisiune, la următoarele alegeri, oriunde pe planetă, lumea se va schimba! Eu o să-i votez pe cei care-mi vor explica cum planifică ei finalul fricii. Chiar dacă știu că mă vor minți! Frica nu oprește moartea! Frica oprește viața! Și eu am obosit un pic”, a mărturisit Dan Negru pe rețelele de socializare.

Dan Negru, despre cazul Raisei

Prezentatorul a vorbit, zilele trecute, și despre cazul Raisei, fetei lovite mortal de un polițist. Vedeta a lansat un atac dur la adresa Poliției Române.
„Poliția e în corzi. Accidentează copii, protejează interlopi. Totuși, nu-i judecați! (…) La noi modelele de polițiști au fost Garcea și Robi din Las Fierbinți. Personaje excelente, actori admirabili. N-am văzut însă niciun model-erou de polițist! Gluma si batjocura au însoțit mereu uniforma de polițist. „, a susținut Dan Negru.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:09 - De ce propaganda rusă chiar poate să funcționeze în Mariupol. Marin Gherman: Mulți nu au văzut lumina zilei cu săptămânile. Au ieșit din subsoluri și au văzut un oraș distrus. Sunt rupți de civilizație (VIDEO)
23:58 - Biserica Ortodoxă a Ucrainei anunţă ruperea de Patriarhia Rusă
23:44 - Cancelarul Germaniei, Olaf Scholz: „Am avut mai multe discuții telefonice cu Putin și voi continua să discut cu el”
23:23 - Marin Gherman: Trebuie să ieșim din iluzia că Rusia își respectă angajamentele. Rusia vrea să distrugă Ucraina, deci pacea nu e posibilă. Ucrainenii vor victoria și spun „dacă tot murim, să murim pentru ceva” (VIDEO)
23:13 - Succes românesc la Cannes: Regizorul Alexandru Belc, premiat pentru regia filmului „Metronom”, în secțiunea Un Certain Regard
22:35 - Suedia și Finlanda nu reușesc să convingă Turcia să accepte aderarea lor la NATO. Negocierile, în impas
22:24 - Dan Petrescu, episod neștiut cu Gică Popescu din anul în care naționala a ajuns în sferturile Campionatului Mondial: „Eram disperați să ne vadă gagicile!” (VIDEO)
22:18 - Preşedintele Consiliului European, Charles Michel, cere statelor UE să sprijine Ucraina cu bani
22:01 - Kievul își pierde răbdarea. Un oficial ucrainean susține că „orice se poate întâmpla” cu oleoductul prin care Ungaria primește petrol rusesc și că ungurilor ar trebui să li se vorbească „pe limba lor”
21:54 - Val de concedieri în Armata Rusă, în rândul militarilor care au refuzat să lupte în războiul din Ucraina