Dragoș Petrescu, despre sacrificiile făcute la început de drum: „Cred că am recuperat cu succes”

Dragoș Petrescu, despre sacrificiile făcute la început de drum: Cred că am recuperat cu succes
Foto: captura video.

Dragoș Petrescu a obținut un succes uriaș în domeniul afacerilor. Bărbatul a muncit enorm și a reușit să-și asigure un viitor decent. Foarte puțini știu că antreprenorul a fost nevoit să facă sacrificii și mai multe compromisuri, iar viața pe care o are acum îl bucură și îi dă sentimente de satisfacție.

Dragoș Petrescu, despre eșecurile în afaceri

„Din păcate nu am știut să mențin un echilibru între viața personală și viața profesională și cred că în primii ani de viață nu am fost suficient de aproape de copiii mei.

Totuși am încercat să valorific timpul cu ei după ce au împlinit vârsta de 5 ani și cred că am recuperat cu succes”, a afirmat Dragoș Petrescu pentru  Impact.

Afaceristul deține 16 restaurante și nu are de gând să se oprească: „Eu consider că ești milionar nu atunci când ai banii în numerar, ci când proiectele tale valorează mai mult de un milion, sau mai bine zis, când profitabilitatea ta e mai mare de un milion pe an.

Acest lucru s-a întâmplat pentru mine destul de târziu, după mai bine de 12 ani de afaceri, adică în anul 2002 când am deschis cel de-al treilea restaurant”, a mai adăugat antreprenorul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
01:22 - Stelian Tănase, despre cum ajută occidentalii Ucraina: Sunt buni de gură, birocrația se mișcă a dracului de greu. Macron nu e Macron, e Micron, un papagal care nu înțelege că Putin vrea refacerea Imperiului Rus (VIDEO)
00:34 - Stelian Tănase: Știu pe surse că e o decizie și la PNL, și la PSD ca, înainte cu un an de alegeri, să rupă coaliția. La unul din cele două partide au hotărât deja să plece (VIDEO)
23:52 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Ce trebuie să facem când suntem ținta unui atac energetic (VIDEO)
23:22 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Tipuri de atacuri energetice și cum se manifestă ele (VIDEO)
22:54 - Anunț surprinzător din Ungaria: Digi Sport 1, 2 și 3 nu vor mai fi disponibile de la 1 iulie
22:37 - Stelian Tănase: PNL așteaptă tot de la Cotroceni. Dacă Iohannis doarme, și siesta la el e o religie, nu se întâmplă nimic / Pe sub masă, PNL și PSD se înțeleg perfect, își impart prada (VIDEO)
22:01 - Ştefan Petreuş, din grupul Frații Petreuș, a murit la 82 de ani. „Ne rămân muzica lor excepţională şi dragostea lor pentru folclorul maramureşean” (VIDEO)
21:36 - Emilia Șercan: Nicolae Ciucă a reușit în instanță să blocheze analiza tezei sale de doctorat. Și-a făcut astfel un mare deserviciu, căci ne-a confirmat tuturor că teza e plagiată (VIDEO)
21:20 - Cacealma rusească: primarii occidentali au vorbit cu un fake al primarului din Kiev
21:03 - Dieta-minune: Cum a reușit Nicoleta Luciu să slăbească 35 de kilograme în doar două luni