Lidia Buble s-a dat de gol! Interpreta nu mai suspină după Harlys Becerra. Cine o însoțește în vacanță exotică

Lidia Buble s-a dat de gol! Interpreta nu mai suspină după Harlys Becerra. Cine o însoțește în vacanță exotică. Foto: Lidia Buble/Facebook.

Lidia Buble a avut un an productiv. Vedeta a lansat câteva hituri și a participat în competiția „Asia Express”. Tânăra a mai avut parte de o despărțire dureroasă. Aceasta a pus capătul relației cu Harlys Becerra.

Lidia Buble, provocatoare ca niciodată

Se pare că vedeta nu mai suspină după actorul cubanez. Artista se răsfață la maxim și nu încetează să posteze imagini seducătoare din concediu. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

Citiți și Momente de groază pentru Cristina Ich. Fiul vedetei a ajuns pe mâna medicilor: „M-am speriat îngrozitor. Era leșinat, nu mai schița un cuvânt, un gest”

Admiratorii vedetei au fost curioși să afle cine o însoțește și cine îi face zilele mai frumoase. Lidia Buble a făcut o dezvăluire neașteptată pe Instagram și a publicat o poză, în care apare alături de un cățeluș care i-a susținut compania într-o vacanță exotică.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Lidia Buble (@lidiabuble)

„Cu EL am fost plecată în vacanță. Am apucat să ne facem un singur SELFIE și în rest am profitat de fiecare moment petrecut împreună„, a scris Lidia Buble în dreptul fotografiei în care apare cu un cățeluș.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Lidia Buble (@lidiabuble)

Lidia Buble i-a dat papucii actorului cubanez

Cântăreața Lidia Buble a format timp de câteva luni un cuplu cu actorul cubanez Harlys Becerra. Recent, ea a confirmat despărțirea și a vorbit despre motivele care au dus la separare.

Solista a declarat că, în opinia ei, într-o relație nu există un singur vinovat, ci ambele părți sunt implicate. De asemenea, Lidia Buble a mărturisit că distanța a fost principala piedică în calea fericirii lor.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Lidia Buble (@lidiabuble)

„În momentul în care ceva nu funcționează, eu sunt de părere că trebuie să punem stop. Niciodată nu există un singur vinovat, vina e de ambele părți. Distanța e o problemă, distanța într-o relație nu e cel mai bun lucru. Nu cred că asta contează, cine a pus punct, a fost o poveste frumoasă”, a afirmat Lidia Buble într-o emisiune TV, citată de Spynews.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Lidia Buble (@lidiabuble)

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
15:24 - Diplomatul rus de la Geneva l-a criticat pe Lavrov. Politicianul și-a dat demisia din cauza războiului din Ucraina: „Niciodată nu mi-a fost atât de rușine de țara mea și de munca mea”
15:15 - Adrian Chesnoiu, despre proiectul de OUG: Este foarte important să știm care sunt stocurile de alimente pe care le are România, să putem profita de anumite oportunități. Baza de date, confidențială (VIDEO)
15:13 - Înalții oficiali germani vor vizita România: „Dorim să continuăm să ne conectăm la nivel european… ”
14:57 - BMW atrage atenția că interzicerea importurilor de gaze rusești va bloca industria auto: „Nu doar BMW, ci întregul sector se va bloca”
14:54 - Expert în securitate: FSB și GRU știu că Rusia pierde războiul și se pregătesc pentru era post-Putin
14:44 - Adrian Chesnoiu: Nu sunt premise ca în România să avem o criză alimentară! Sunt permanent în contact cu fermierii și procesatorii pentru a mă asigura că necesarul de consum intern este stabil
14:39 - Volodimir Zelenski, după ce zeci de civili ucraineni au decedat în urma atacului aerian din regiunea Cernigov: „Acești oameni nu vor avea niciun viitor”
14:27 - Volodimir Zelenski a cerut, la Davos, mai multe arme pentru Ucraina și sancțiuni „maxime” împotriva Rusiei. Forța brută, spune el, va stăpâni iar lumea dacă invazia rusă rămâne fără răspuns
14:25 - Maria Zaharova susține că emblematicul roman „1984” al lui Orwell arată cum trăiesc oamenii în Occident: „Am crezut că descria totalitarismul/El scria despre prăbușirea ideii de liberalism”
14:23 - Prima sentință pentru armata rusă a fost emisă: ce pedeapsă a primit Șișimarin pentru încălcarea legilor de război