Momente de groază pentru Cristina Ich. Fiul vedetei a ajuns pe mâna medicilor: „M-am speriat îngrozitor. Era leșinat, nu mai schița un cuvânt, un gest”

Cristina Ich trece prin clipe teribile. Foto: Cristina Ich/Instagram.

Cristina Ich  a trecut prin clipe teribile. Fiul vedetei s-a confruntat cu probleme grave de sănătate. Micuțul a ajuns pe mâna medicilor. Bloggerița a povestit, luni, pe Instagram că Noah s-a îmbolnăvit și a avut febră mare. Femeia s-a speriat foarte tare și s-a panicat.

Tânăra mămică a fost nemulțumită de atitudinea medicului, care i-a spus că e normal ca organismul micuțului să aibă asemenea reacție. Bruneta voia să știe din ce cauză suferă micuțul ei. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

Citiți și Schimbări radicale în familia lui Jason Statham. Iubita actorului i-a dat o lovitură

„Am avut câteva zile de coșmar. Mai ales că eu n-am mai avut până acum probleme cu Noah. A avut numai febră 40, 41 cu 5….M-am speriat atât de tare, am fost cu el la spital. I-am făcut analize și mi s-a zis că n-are nimic și că nu e caz de internat. Dar 3 zile la rând a avut doar 40 și 41 febră. Copilul meu putea să intre în convulsii și ei îmi ziceau să stau liniștită”, a mărturisit Cristina Ich pe rețelele de socializare.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Cristina Ich (@christina_ich)

Diva Instagramului a recunoscut că a fost nevoită să intervină și să facă perfuzii fiului său. Cristina nu a mai avut încredere în sfaturile medicilor. Vedeta nu a mai putut să facă fața emoțiilor și a răbufnit pe Instagram.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Cristina Ich (@christina_ich)

„L-am băgat în duș cu apă călduță, comprese, am făcut tot ce este posibil și nimic nu a funcționat. După ce mi-am văzut copilul așa am luat decizia de una singură să îl bag pe perfuzii și antibiotic. Și în sfârșit Noah este bine, de ieri. (…) Nu mai făceam ce spuneau ei că nu mai rezistam. Cam câte zile trebuia să stau să-mi văd copilul nehrănit?! Era leșinat, nu mai schița un cuvânt, un gest…M-am speriat îngrozitor”, a mai adăugat Cristina Ich.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Cristina Ich (@christina_ich)

Urmăriți B1TV.ro și pe