Lidia Buble se retrage din showbizul românesc. Ex-concurenta de la „Asia Express” nu va mai ieși pe scenă

Foto: Facebook/Lidia Buble.

Lidia Buble face ravagii în mediul online. Interpreta este una dintre cele mai urmărite vedete din România. Aceasta a luat o decizie radicală. Cântăreața a anulat concertele programate  și vrea să se retragă din showbiz.

Lidia Buble nu mai vrea să cânte

Artista nu mai poate să facă fața presiunii și a decis să-și ia o pauză de la concerte și evenimente. Interpreta a refuzat să mai cânte de sărbători.  Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

Citiți și Spiritele se încing la „Puterea Dragostei”. Scandal de proporții pe platoul showului: „L-am pus să aleagă între mine și altă persoană”

Lidia Buble se va refugia la Deva, în casa părintească, unde va petrece Crăciunul. Decizia vedetei este surprinzătoare, pentru că anume în perioada sărbătorilor de iarnă, aceasta încasează sume uriașe de bani. Artista este așteptată în diferite orașe ale țării, iar fanii abia așteaptă să o vadă.

Interpreta a dat scena pe parfum

Se pare că vedeta nu duce lipsa banilor. Aceasta a lansat un parfum nou, care a început să se vândă și se bucură de un succes răsunător în mediul online.

„Cu mare emoție și bucurie în suflet, mă bucur să vă anunț oficial de faptul că visul de a avea propriul parfum mi s-a împlinit și sunt onorată ca acesta să fie creat de renumitul parfumier Chris Maurice, sub semnătura brandului Testament Collection. PS: Această creație este produsă în ediție limitată de 1000 de bucăți”, scrie Lidia Buble pe Instagram.

Lidia Buble cu inima frântă

Lidia Buble a rămas singură. Se pare că relația cu Harlys Becerra a eșuat. Interpreta nu se mai vede alături de acest bărbat.
Actorul cubanez așa și nu a ajuns să se căsătorească cu diva din România. Relația celor doi a luat sfârșit. Potrivit surselor ciao.ro, vedeta l-a părăsit.

Tânăra a decis să se concentreze mai mult asupra carierei și nu a mai găsit motive să rămână în aceasta relație. Vedeta a prezentat piesa „Extrapolăm” și a lansat un video senzual. Videoclipul este unul special și se deosebește de toate proiectele artistei. Momentan, acesta a adunat peste 580.000 de vizualizări.

„E despre vindecări. Despre răni pe care uităm să le închidem. Despre iertare și multe amintiri. Despre doruri și suflete ce se repară… doar cu timpul. E piesa ce deschide primul meu album ce va fi lansat în primăvara”, spune Lidia Buble despre videoclipul lansat.

Urmăriți B1TV.ro și pe