Prima fotografie cu noua iubită a lui Alex Dobrescu după despărțirea de Cristina Cioran

Prima fotografie cu noua iubită a lui Alex Dobrescu după despărțirea de Cristina Cioran
Sursa Foto: Instagram/@kikicioran

Alex Dobrescu și-a găsit fericirea în brațele altei femei, imediat ce s-a despărțit de Cristina Cioran. Bărbatul a renunțat la celebra blondină și la viața alături de fetița lor, Ema.

Dobrescu a început să posteze recent fotografii cu noua sa  iubită, pe rețelele sociale. În imagini, cei doi se sărută pasional, având pe fundal piesa lui Elvis Presley „Can`t help falling in love”. ”A se viziona video cu o precizare: sunt fostul iubit al Cristinei Cioran”,a scris Alex în dreptul unui videoclip.

Noua iubită a lui Alex Dobrescu după despărțirea de Cristina Cioran

Alex Dobrescu și Cristina Cioran s-au separat la două săptămâni după logodnă. Se pare că cei doi îndrăgostiți și-ar fi început relația în timpul ce bărbatul conviețuia cu Cristina Cioran, iar acesta a fost motivul separării.

nvitată în platoul emisiunii „La Măruță”, Cristina Cioran a oferit noi detalii despre evenimentele recente din viața sa.

„Nu a fost un moment plăcut. Deja m-am mutat de o lună, lucrurile nu au fost ușoare. A fost totul repede, el m-a mai cerut de-a lungul timpului în căsătorie. Eu nu cred foarte tare în această uniune, tocmai pentru că mai mereu se sfârșește prost”, a mărturisit Cristina Cioran în emisiunea „La Măruță”.

Urmăriți B1TV.ro și pe