Actorul Mickey Rourke va investi 250.000 de dolari într-un adăpost uriaș pentru maidanezii din România

Actorul Mickey Rourke va investi 250.000 de dolari într-un adăpost uriaș pentru maidanezii din România

Actorul american Mickey Rourke oferă suma de 250.000 de dolari pentru a construi un adăpost uriaș pentru găzduirea maidanezilor.

Vedeta s-a și decis cum să numească adăpostul: ”Sanctuarul câinilor sălbatici din România”.

În ce privește mărimea, presa din SUA scrie că acesta ar putea fi cât un stadion de fotbal.

Rourkeare ca perteneri în țara noastră veterinarii Mircea Zeta, Simion Corneliu si pe spaniolul David Martinez. Actorul este dispus să mărească investiția până la un milion de dolari, vrea să vină în țara noastră să supervizeze proiectul, iar pentru viitorul adăpost este prevăzută și o capelă.

Ultima oră
21:42 - Accident în București: Cum au reușit polițiștii să se răstoarne cu mașina, în plină zi (FOTO)
21:34 - Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, despre introducerea vaccinării periodice împotriva COVID-19: „Cred că putem să ne gândim ca la vaccinarea antigripală”
21:13 - Ioana Mihăilă, despre testarea periodică a medicilor nevaccinați din fonduri proprii: “Semnalele pe care le-am primit sunt bune”/ “Aproximativ 58% din personalul sanitar este vaccinat”
20:55 - Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, anunță creșterea plăților pentru medicii de familie care vaccinează la domiciliu
20:35 - O familie de români a plecat cu Tico la mare, în Grecia, fără roată de rezervă. Ce au pățit pe drum cei patru pasageri și cum arăta portbagajul (FOTO)
20:33 - Ioana Mihăilă, despre posibile restricții pentru nevaccinați: „Nu e vorba doar despre accesul în mall-uri, e vorba de spații publice închise neesențiale, în weekend”
20:15 - Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, dezvăluie cel mai pesimist scenariu privind valul 4: „87% din noile cazuri şi 91% din decesele din ultimele săptămâni sunt la persoane nevaccinate”
19:55 - OMS recomandă guvernelor din Europa creșterea numărului de teste gratuite anti-COVID-19, pe fondul evoluției variantei Delta
19:38 - CNCAV: Peste 16.500 persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore
19:17 - Eduard Novak, primul ministru care va participa la Olimpiadă, în calitate de sportiv. Când se vor desfășura Jocurile Paralimpice