Allview oferă o alternativă la Chromecast: Allview Smart Two View transformă orice televizor în Smart TV

Allview oferă o alternativă la Chromecast: Allview Smart Two View transformă orice televizor în Smart TV

Românii de la Allview se iau la trântă cu gigantul Google! Braşovenii noştri vin cu o alternativă la de-acum celebrul Chromecast, dispozitivul mai mic decât o brichetă care transformă orice televizor cu port HDMI în Smart TV, scriu junaliştii de la Adevărul.

Allview Smart Two View, dongle-ul românesc, se conectează la televizor, permiţând apoi ca întreg conţinutul redat pe tableta sau smartphone-ul asociate device-ului să fie automat preluate, atât video cât şi audio, de televizor. Conectarea se face printr-o aplicaţie specială dezvoltată de braşoveni, numită AllClick.

Din păcate, momentan aceasta este disponibilă numai pentru smartphone-ul H2 Qubo, tableta Viva H8 şi smartphone-ul V1 Viper. Totuşi, producătorii braşoveni ne asigură că aceasta va fi disponibilă, în viitorul apropiat, pentru mai multe terminale cu Android, iar dongle-ul Smart 2 View va fi şi el vândut separat.

Ultima oră
20:15 - Cristian Boureanu, implicat într-un accident în centrul Bucureștiului (FOTO)
20:03 - City Insurance a rămas fără autorizație de funcționare. Poziția oficială a ASF
19:58 - Ionel Dancă: Ludovic Orban câștigă! În pofida presiunilor și împotriva tuturor forțelor văzute și nevăzute, moțiunea sa a obținut votul de susținere a 20 de filiale PNL
19:42 - Cristian Bușoi: Alegațiile precum că Ursula von der Leyen și-ar fi amânat vizita în București după congresul PNL sunt pure fabulații. Agenda sa e foarte încărcată și nu e făcută peste noapte
19:29 - Mirel Rădoi a anunțat stranierii pentru meciurile cu Germania și Armenia
19:22 - Asztalos Csaba (CNCD): Certificatul verde COVID în sine nu are elemente de discriminare, dar e important ca aceste restricții, în intepretarea mea, să fie adoptate prin lege, nu prin acte administrative (VIDEO)
18:59 - Activiștii de mediu, bătuți și umiliți de mafia lemnului. Infractorii i-au dezbrăcat la pielea goală (VIDEO)
18:58 - Mihai Dragolea, jurnalistul bătut când documenta mafia pădurilor: S-au năpustit asupra noastră cu topoare și bâte. Să ataci așa în 2021 înseamnă că ai foarte mult furt de acoperit în spate și ai de pierdut sume enorme (VIDEO)
18:05 - Probleme la Centrala Nucleară de la Cernavodă. Anunțul Nuclearelectrica
18:03 - Guvernul a aprobat lista restricțiilor pentru persoanele nevaccinate anti-COVID-19 / Certificatul verde, obligatoriu la spectacole, cinema, nunți, botezuri dacă incidența sare de 3 la mie