Andronescu: Adrian Năstase va veni la Congresul PSD, dar nu știu dacă va primi vreo funcție în partid

Andronescu: Adrian Năstase va veni la Congresul PSD, dar nu știu dacă va primi vreo funcție în partid

Fostul premier Adrian Năstase va participa la Congresul social-democraților, a declarat, duminică, vicepreședintele PSD Ecaterina Andronescu, neputând să spună dacă acesta va primi vreo funcție în partid.

„Mi-e foarte greu să vă dau răspunsul. În discuţia pe care am avut-o ieri (sâmbătă – n.r.) – a fost prima discuţie pe care am avut-o cu Adrian Năstase de când este în libertate -, nu mi-a dat să înţeleg că ar veni la congres pentru o funcţie. Nu ştiu să vă dau răspunsul la această întrebare, dar va veni la congres pentru că domnul Ponta i-a invitat pe toţi foştii preşedinţi ai PSD. O să fie şi domnul Gherman şi Iliescu, Năstase şi Geoană. Toţi vor fi pe scenă la congres”, a declarat Andronescu. Vicepreşedintele PSD a adăugat, că indiferent dacă i se va da sau nu o funcţie în structurile de conducere ale PSD, „Adrian Năstase rămâne Adrian Năstase”, citează Mediafax.

„Indiferent că i se dă sau nu o funcţie, Adrian Năstase rămâne Adrian Năstase. Un intelectual cu competenţe ce nu mai trebuie să fie argumentate, un om care are opinie, un om care a citit şi citeşte mult, un om care are capacitatea de a fi mereu creativ. Şi în politică este nevoie de creativitate”, a conchis Ecaterina Andronescu.