ANM: Cod portocaliu de vremea rea în județul Ialomița și Buzău

ANM: Cod portocaliu de vremea rea în județul Ialomița și Buzău

Meteorologii au emis, miercuri, o avertizare de vreme rea, valabilă pentru intervalul 14:20 – 15:00 în estul județului Ialomița.

În perioada precizată, se vor semnala averse cu caracter torențial ce pot atinge și depăși 30 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină și intensificări ale vântului cu aspect de vijelie.

Tot joi, Administrația Națională de Meteorologie a emis două avertizări cod galben de vreme rea.

Astfel, între orele 14:05 și 15:05, în județele Ialomița și Călărași se vor semnala averse ce pot atinge și depăși 25 l/mp cu frecvente descărcări electrice și intensificări ale vântului.

În intervalul 13:50 și 15:50, și în centrul județului Caraș-Severin și sud-vestul și estul județului Timiș se vor semnala intensificări de scurtă durată ale vântului cu importante cantități de precipitații și posibile descărcări electrice.

Ultima oră
00:08 - Olivia Steer, ironizată de Dana Rogoz: „A venit din nou acea perioadă specială a anului când port roz și când anunț femeile cât de importantă e prevenția”
23:52 - Ce spune Andreea Esca dacă fiica ei, Alexia Eram, ar avea o relație cu manelistul Tzancă Uraganul
23:48 - Rareș Bogdan: E o rușine că nu reușim să fim furnizori de materie primă, cereale, făină, carne / Economic, Florin Cîțu a făcut lucruri excepționale (VIDEO)
23:15 - Florin Cîţu, întrebat dacă este responsabil de eşecul campaniei de vaccinare: Nu sunt firmă de advertising
23:13 - Rareș Bogdan: Ne bazăm că USR PLUS va înțelege după congrese că noi nu avem motiv să renunțăm la Florin Cîțu și vor continua / Nu vor să rămână exclusiv într-o revoluție continuă ca Che Guevara în America de Sud (VIDEO)
22:43 - Mutarea momentului în televiziune: Florin Călinescu a semnat cu Prima TV. A fost anunţat oficial
22:28 - Rareș Bogdan: Ludovic Orban a afirmat într-o discuție în Modrogan că nu va sta piatră pe piatră și că nu va fi o bătălie de idei, ci va fi un adevărat război civil pe care o să îl declanșeze (VIDEO)
22:18 - Florin Cîțu: „Vaccinarea obligatorie ar trebui să fie ultima soluție. Susțin testarea obligatorie pentru unele categorii profesionale, pe cheltuială proprie”
22:07 - Ludovic Orban, despre Florin Cîțu: Eu sunt de 31 de ani în PNL și i-am votat și derogarea ca să candideze, iar lui nici nu i s-a uscat bine cerneala pe adeziune și hotărăște el când și cum iese din politică Ludovic Orban!? Nu îi e rușine un pic!? (VIDEO)
21:50 - Ludovic Orban: „Klaus Iohannis nu poate constituțional și moral să intervină în competiția internă a PNL. Nu e adevărat că relația mea cu președintele s-a răcit”