Aproape 600 de romi au sărbătorit 10 ani de la încoronarea regelui țiganilor ortodocși (VIDEO)

Aproape 600 de romi au sărbătorit 10 ani de la încoronarea regelui țiganilor ortodocși (VIDEO)

Aproximativ 600 de romi participă astăzi la un eveniment ce marchează 10 ani de la încoronarea lui Badea Stănescu în calitate de rege al ţiganilor ortodocşi. Actualul rege, Dan Stănescu, a profitat de moment şi i-a invitat pe toţi romii încoronaţi de la Timişoara sau Iaşi, dar şi pe împăratul Iulian.

600 de romi din toată ţara au venit la Costeşti să sărbătorească 10 ani de la încoronarea lui Badea Stănescu, în calitate de rege al ţiganilor ortodocşi.

Dispurtele dintre casele regale Stănescu şi Cioabă nu au ezitat să apară nici cu ocazia acestui eveniment.

Este un eveniment special Casei Regale din Argeş, şi, pe lângă acest eveniment, mai avem şi ceva de discutat despre ce s-a întâmplat în ţară în ultimele două săptămâni.

Majoritatea invitaţilor de la Costeşti au ignorat însă problemele iscate între capetele încoronate ale etniei lor şi s-au adunat la petrecere.

Romii au sărbătorit 10 ani de la încoronarea regelui țiganilor ortodocși

Embed:

Ultima oră
18:09 - Jair Bolsonaro intră la Adunarea Generală a ONU, dar nu și în restaurantele din New York, unde dovada vaccinării e obligatorie. Președintele Braziliei a fost fotografiat mâncând pizza pe marginea drumului (FOTO)
17:27 - Ioana Mihăilă explică cum s-a pregătit MS pentru valul patru: Creșterea numărului de paturi ATI/TI reprezintă punerea în aplicare a planului pregătit de Ministerul Sănătății
17:25 - Ludovic Orban: Joaca de-a politica trebuie să se termine! Cine poartă răspunderi pentru această criză gravă trebuie să și le asume și să acționeze în consecință. După 25 septembrie, PNL are capacitatea să pună punct crizei (VIDEO)
17:08 - Echipa Orban, apel pentru soluționarea crizei politice. Ionel Dancă: Ludovic Orban, cel care poate face majoritatea parlamentară. Respingem orice fel de colaborare cu PSD (VIDEO)
17:03 - Schimbări la înmatricularea și radierea mașinilor. Detaliul pe care toți șoferii trebuie să îl știe
16:39 - Lista celor 234 de localități în care incidența e de cel puțin 3 la mie (DOCUMENT)
16:31 - 2.468 de școli vor beneficia de vaccinare cu sprijinul echipelor mobile. Anunțul medicului Valeriu Gheorghiță
16:29 - Florin Cîțu: Octavian Berceanu a fost numit politic la Garda de Mediu și nu l-am demis eu, de fapt i-a fost retras sprijinul politic atunci când USR a ieșit de la guvernare
16:17 - Marcel Ciolacu: Bilanțul negru de astăzi, cu 120 de morți de COVID, 990 de bolnavi la ATI și aproape 6.800 de cazuri este doar începutul
16:16 - Florin Cîțu, declarații contradictorii despre valul 4: „S-ar putea să fie ceva, dar nimic din ceea ce a fost până acum”