Arad: O tânără a murit, după două săptămâni de comă profundă, cauzată de consumul susținut de pastile de slăbit

Arad: O tânără a murit, după două săptămâni de comă profundă, cauzată de consumul susținut de pastile de slăbit
Foto: Slabimnatural.ro

Tânăra de 27 de ani, aflată în comă de gradul trei de aproape două săptămâni, cauzată de consumul susţinut de suplimente alimentare pentru slăbit, a decedat. Medicii au fost rezervați în privința stării de sănătate a acesteia, fiind într-o stare gravă chiar de la internare.

Soţul femeii a povestit că într-o noapte, în urmă cu o săptămână, aceasta s-a trezit din somn şi l-a strigat pe nume, apoi şi-a înghiţit limba. Femeia a fost internată la spital după ce a făcut stop cardiac, intrând apoi în comă profundă, citează AradOn.

Singurele medicamente pe care femeia le lua erau anticoncepţionalele şi medicamentele pentru scăderea ponderală.

În acest moment, nimeni nu poate spune dacă acestea i-au provocat femeii stopul cardiac, însă rudele vor să ceară unui laborator privat să faca analiza suplimentului alimentar pe care tânăra îl lua de o lună.

Soţul femeii povesteşte că Alexandra era o tânără veselă, obsedată doar de dorinţa de a da jos câteva kilograme. Nicio dietp nu părea să aibă efect, astfel încât femeia a recurs la nişte suplimente alimentare pentru slăbit. Tânăra şi le-a administrat singură, doar la indicaţiile farmacistului, iar la nici o lună de la începerea tratamentului, s-a întâmplat nenorocirea.