Avertizare de ceață și vânt pentru mai multe județe, inclusiv drumuri naționale

Avertizare de ceață și vânt pentru mai multe județe, inclusiv drumuri naționale

Circulaţia rutieră se desfăşoară îngreunat, marți, pe mai multe tronsoane de drum din judeţele Dolj, Olt, Ilfov, Giurgiu, Ialomița, Călărași, Teleorman, Buzău, Prahova, Dâmbovița, precum și pe autrostrazile A1, A2, A3 și drumurile europene și naționale aferente.

Nici Capitala nu scapă de avertizarea emisă de meteorologi. În intervalul 09.00-12.00, ceaţa determină vizibilitate scăzută sub 200 m şi izolat sub 50 m.

În Caraș-Severin au loc intensificări ale vântului, care bate cu o viteză ce poate depăşi 55-65 de kilometri pe oră. Aici avertizarea este valabilă până la ora 13.50.

De asemnea, ANM a emis o avertizare de cod galben de vânt puternic și pentru județul Sibiu și zona montană. Intensificările vântului vor atinge şi depăşi la rafală 55 km/h, iar la munte vor depăşi 90-100 km/h. Avertizarea este valabilă până la ora 11.00.

Ultima oră
00:50 - Pacientul zero cu Omicron din Italia și-a infectat toată familia: „Situația e sub control. Vaccinul a funcționat excelent în cazul nostru”
00:20 - Octavian Jurma: Valul 4-Delta ne-a lovit ca un tsunami. Dacă infecţiozitatea noii variante de coronavirus se confirmă, valul 5-Omicron ne va lovi ca un trăsnet
00:06 - Valeriu Gheorghiță: Sunt indicii că Omicron este o variantă de scăpare de protecția anticorpilor, ceea ce reprezintă o problemă
00:03 - Marea Britanie confirmă 11 infectări cu varianta Omicron. Unele nu au legături cu deplasările în Africa de Sud
00:03 - Angajaţi ai Spitalului Judeţean din Botoşani, prinşi când încercau să fure mâncarea bolnavilor. Ce sancțiuni au primit
23:22 - Lionel Messi a câştigat Balonul de Aur pentru a 7-a oară. Cine este „Atacantul anului” (VIDEO)
23:08 - Brașov: Înghesuială în Piața Sfatului la aprinderea luminițelor de Crăciun
22:58 - Adrian Câciu (PSD): Primăriile să se digitalizeze și să cunoască nivelul veniturilor, să primească subvenție numai cine are nevoie / Despre problema termiei în Capitală: Nu s-a făcut nici înainte, nici acum (VIDEO)
22:32 - Un nou val de scumpiri lovește România în prag de sărbători. Sindicalist: „Vom mânca un cozonac mai scump cu 30%”
22:21 - Adrian Câciu (PSD), ministrul Finanțelor: Nicușor Dan a ales să facă marketing politic pe problema termiei. E o retorică a victimizării personale în care eu nu vreau să intru / Banii din buget se dau în baza unui algoritm (VIDEO)