Bistriţa: Doi morţi şi patru răniţi după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat pe DN 17 D

Bistriţa: Doi morţi şi patru răniţi după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat pe DN 17 D

Doi tineri au murit şi alţi patru au fost răniţi, duminică dimneaţă, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat pe DN 17 D în localitatea Feldru, judeţul Bistriţa-Năsăud.

„Un autoturism a părăsit partea carosabilă, a lovit un gard de beton, după care s-a răsturnat pe partea stângă. La faţa locului, salvatorii au constatat că, în momentul producerii accidentului, în autoturismul implicat se aflau şase tineri, cu vârste cuprinse între 17 si 28 de ani”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa, Marius Rus, potrivit Mediafax.

În urma impactului, o tânără de 17 ani şi un bărbat de 25 de ani au decedat și nu au putut fi salvați de echipajele medicale.

El a declarat că şoferul, un bărbat de 25 de ani, a suferit un politraumatism sever şi a fost transportat la Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa. Tot acolo au ajuns şi un pasager de 21 de ani cu traumatism cranio-cerebral acut şi contuzie la coloana vertebrală, precum şi un tânăr de 25 de ani, care a suferit însă leziuni uşoare.

O adolescentă de 16 ani aflată şi ea în maşina care s-a răsturnat a fost transportată la Spitalul Orăşenesc Năsăud.