Carmen Harra prezice viitorul fetiței Elenei Băsescu precum și al lui Gigi Becali (VIDEO)

Carmen Harra prezice viitorul fetiței Elenei Băsescu precum și al lui Gigi Becali (VIDEO)

Carmen Harra a vorbit, în cadrul emisiunii ”Ring TV”, difuzată de B1 TV, despre viitorul fetiței Elenei Băsescu, dar și al lui Gigi Becali.

Astfel, ea a prezis viitorul nepoatei președintelui dar și ceea ce i se va întâmpla finanțatorului Stelei la Penitenciarul Poarta Albă.

În același timp, prezicătoarea a vorbit și despre cea mai așteptată nuntă din showbizul românesc, a Biancăi Drăgușanu cu Victor Slav.
Vezi mai jos previziunile complete făcute de Carmen Harra pentru cele mai mediatizate personaje din lumea mondană.

Carmen Hara prezice viitorul lui Gigi Becali

Embed:

 

Tags:
Ultima oră
18:42 - Cristian Diaconescu: Nimeni astăzi în Europa nu crede că moștenirea Merkel va fi contrazisă de stânga sau de dreapta / Angela Merkel și Donald Tusk înțeleg mai bine România decât mulți alții de pe continent (VIDEO)
18:33 - Peste 10.000 de porci vor fi ucişi la o singură fermă din Hunedoara ca urmare a confirmării pestei porcine africane
18:07 - Certificatul verde, obligatoriu în Capitală de la miezul nopții. Autoritățile au introdus restricțiile de scenariu roșu (VIDEO)
17:54 - Restricții în al patrulea val al pandemiei: 417 de localități din România au rata de incidență mai mare de 3 cazuri la mia de locuitori
17:41 - Discursul lui Firicel din „Las Fierbinţi” (Pro TV), despre şansa ratată a băiatului său de a merge la facultate, a adus aminte de cazurile Simona Halep şi Emma Răducanu
17:17 - Ministerul Educației: Peste 17.000 de elevi vor face școală online din cauza intrării localităților în scenariul roșu
17:00 - Analiza COVID-19: Numărul pacienților internați la ATI s-a dublat în două săptămâni / 91,5% dintre decesele înregistrate între 13 și 19 septembrie au fost la persoane nevaccinate (DOCUMENT)
16:59 - COVID-19: Comuna Negrileşti din judeţul Bistriţa-Năsăud are o incidenţă a cazurilor de COVID-19 de 8,2 la mie
16:37 - Speriați că stânga ar putea câștiga alegerile de duminică, milionarii germani își mută averile în Elveția
16:33 - Dacia opreşte producţia de la Mioveni, din cauza crizei de semiconductori